Ce înseamnă când visezi bani. Ce semnificaţie au dacă îţi apar în vis

Banii în vis au o semnificație aparte. Fie că îi pierzi, îi primești sau pur și simplu îi găsești, totul ar putea să însemne ceva în viața reală.
Ce înseamnă când visezi bani. Ce semnificaţie au dacă îţi apar în vis

Ce înseamnă când visezi bani, de hârtie sau metal. Semnificația viselor a devenit în ultima vreme un subiect mult dezbătut de oamenii care vor să afle dacă le vor merge bine sau rău. Legat de banii în vis, aceștia reprezintă un simbol puternic, pe care mulți încearcă să îl deslușească. Pentru cei care nu s-au lămurit, iată ce semnificație au banii, dacă îți apar în vis.

Ce înseamnă când visezi bani 

Banii în vis au o semnificație aparte. Fie că îi pierzi, îi primești sau pur și simplu îi găsești, totul ar putea să însemne ceva pentru viața voastră reală. Este bine să cunoști această semnificație a banilor în vis. Asta pentru a preveni anumite situații neplăcute care vi se pot întâmpla.

Visele despre bani pot avea conotație negativă sau pozitivă

Atunci când banii apar în visele voastre, asta ar putea însemna ceva pozitiv sau negativ în viața voastră. Asta are legături cu starea sufletească și temerile legate de starea voastră materială. O veste bună este aceea că totul se poate schimba, iar visele negative pot dispărea. Se va întâmpla asta, dacă starea voastră materială se va schimba și ea.

Ce înseamnă când visezi că primeşti bani

Se spune că ai încredere în tine  atunci când viezi că vei câștiga bani, iar în curând obiectivele tale  vor fi atinse. Asta se întâmplă atunci când visezi că ai câștigat bani la jocurile de noroc sau la un pariu pus cu prietenii. Vei avea forța să rezolvi multe lucruri.

Visele negative în care apar banii

Oportunitățile în care sperați s-au risipit și nu mai puteți face tot ceea ce vă doreați, în cazul în care în vis pierdeți o anumită sumă de bani. De asemenea, lipsa banilor poate semnifica apariția unui obstacol pe care vă este mai greu să îl depășiți.

E semn rău când ești jefuit

Dacă ați visat că cineva v-a furat banii, că ați fost jefuiți sau înșelați, de fapt simțiți că anumite oportunități din viața voastră au trecut și că nu puteți întoarce timpul înapoi. Superstițiile spun că nu este bine să găsești bani pe stradă. Asta înseamnă că vă așteaptă o încercare sau un eveniment deosebit.

Un vis important, cu foarte multe semnificaţii:

  • Bani de argint – înseamnă că veți face niște afaceri cu mult câştig în general. Se spune că banii din argint în vis înseamnă că veți avea parte de discuții importante despre afaceri.
  • Banii de hârtie în vis, de obicei, înseamnă ghinion. Veți avea parte de un avertisment ce ar putea să vă schimbe viața. S-ar putea să aveţi pierderi emoționale și materiale.
  • Dacă veți visa că aveți mulți bani, înseamnă că urmează o perioadă fără griji în existența voastră. Dacă găsiți bani în vis, este semn e că veți pierde și banii pe care îi aveți
  • Bani în vis – veți fi cam nepăsători și veți avea nişte pierderi.
  • Dacă visați că dați bani cuiva – semn că sunteți un om cu inima largă.
  • Daca ați visat că numărați bani – veți avea parte de bogăție, de noroc.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *