Ce înseamnă când visezi că te cerți cu persoana iubită

Interpreții de vise spun adesea că visele de pot aduce la lumină unele dintre cele mai ascunse gânduri și dorințe ale noastre.
Ce înseamnă când visezi că te cerți cu persoana iubită

Oamenii au fost curioși dintotdeauna în legătură cu interpretarea viselor. Deși psihologii spun că nu există nicio semnificație, unii interpreți spun că activitatea nocturnă a creierului are capacitate de a ne desluși unele lucruri pe care nu le conștientizăm. Ce înseamnă când visezi că te cerți cu persoana iubită, este o întrebare la care au răspuns cei care interpretează visele.

Astfel, interpretarea acestui vis poate avea o legătură cu problemele personale care ies la suprafață și cu care te vei confrunta în curând.

Dacă visezi frecvent că te cerți cu o persoană anume, s-ar putea ca persoana respectivă să aibă o legătură directă cu problemele tale. Nu ar fi exclus ca, în realitate, iubitul tău să aibă ce să îți reproșeze și în curând să aibă loc niște discuții aprinse.

Ce înseamnă când visezi că te cerți cu persoana iubită

Este destul de comun să visezi că te cerți cu persoana pe care o iubești și adesea anunță chiar o ceartă adevărată. Dar poate, de asemenea, să semnifice o ceartă cu o persoană ce are aceleași trăsături, sau să fie asemănătoare din punct de vedere fizic, ori să existe o oarecare legătură cu acea persoană. O asemănare de vreun fel, ori care are o legătură cu viața ta.

Visul poate arăta că în realitate, în subconștientul tău, să existe îndoieli cu privire la relația voastră. Este posibil să ai întrebări cu privire la el, la viața lui, la trecutul lui sau la relația voastră. Este posibil să fie niște lucruri pe care nu le poți lămuri și care să te marcheze, cumva.

Este posibil, de asemenea, să nu ai o comunicare foarte bună cu el. Sau să existe unele disfuncții majore de comunicare. Să nu fiți sinceri unul față de altul. Posibil ca acum să fie un moment în care aveți nevoie să stați de vorbă unul cu altul la modul serios.

Ce semnifică în relație

Astfel de vise pot să apară atunci când ești nesigură pe ce urmează să faci în relație. Nu ești sigură că vrei să oficializezi relația sau nu ai încredere în tine, ori în el. Fiind vorba de o relație sentimentală cât se poate de intimă, totul se reflectă în persoană cealaltă. Astfel, visând că te cerți foarte tare cu el, poate semnifica o latură a ta care nu-i place.

Este posibil să nu-i placă ceva în comportamentul tău. Sau să considere că te superi prea des, că nu ai umor sau că nu comunici deschis cu el. Uneori acest gen de vis mai prevestește și că te vei îndrăgosti de altcineva, scrie dreamgeek.ro. În acest caz s-ar putea ca, în ascuns, să visezi la altcineva și să te simți vinovată din cauza asta.

Alte interpretări ale visului anunță o veste de la cineva, poate chiar de la persoana iubită. În ultimă instanță, visul în care te cerți cu persoana iubită ar putea anunța și o posibilă împăcare cu cineva. Sau poate o întrevedere de familie.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop saptamana 6-12 februarie 2023
6.8 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.