Ce înseamnă face lift-ul și ce efecte are de fapt asupra pielii

Roxana Lungoci: "Face lift-ul rezolvă cantitatea de piele în plus"
Ce înseamnă face lift-ul și ce efecte are de fapt asupra pielii

Liftingul facial sau face lift-ul este o procedură tot mai des cerută de femei în cabinetele medicilor esteticieni. Doctorul Roxana Lungoci a explicat la Ego Life ce înseamnă face lift-ul, în ce constă această procedură și în ce situații este necesară.

Ce înseamnă face lift-ul: “Îl facem doar chirurgical, o incizie în fața urechii”

Face lift-ul este o procedură chirurgicală, neputând fi făcut într-un alt mod. Roxana Lungoci explică ce înseamnă această intervenție și când este neapărat nevoie de ea. Cu ajutorul ei excesul de piele de pe față este întinsă, dând astfel aspectul întinerit al feței.

“Face lift-ul îl facem doar chirurgical, facem o incizie în fața urechii, ne ducem ne ducem până în spatele urechii și coborâm puțin în păr, este un face lift complex. Se ridică și gâtul, da. Ne ocupăm doar de excesul de piele. Face lift-ul rezolvă cantitatea de piele în plus. Sunt multe paciente care au fața foarte căzută și vin și zic: vreau să îmi puneți fire ca să îmi ridic fața. Zic: ok, punem fire, se ridică puțin, dar ce facem cu pielea asta de sus de aici, o legăm și o dăm după ureche? Nu avem cum. Asta face face lift-ul, atât, scoate pielea în exces și o întinde”, a spus medicul Roxana Lungoci la Ego Life, emisiune prezentată de Dana Săvuică.

Care este alternativa face lift-ului. La ce apelează medicii atunci când nu există exces de piele

Potrivit medicului Roxana Lungoci, atunci când nu există exces de piele, pot fi folosite fire pentru a menține pielea feței. Potrivit ei, efectul lor este de până la doi ani jumătate în unele situații. De asemenea, dr Roxana Lungoci a mărturisit că este foarte importantă calitatea acestora. În funcție de ea va fi și perioada în care acționează.

“Sunt foarte bune firele. Firele sunt mai mult pentru a întreține fața. Firele țin cam doi ani, doi ani și ceva. Dacă pui fire neresorbabile nu ai voie să faci operație de face lift după. (…) Primele 4-5 zile le simți. Depinde și de calitatea firelor”, a explicat Roxana Lungoci despre firele folosite pentru a menține aspectul tânăr al feței.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *