Ego Life, ediția a 23-a. Dana Săvuică și invitatele sale, Ileana Badiu și dr. Roxana Lungoci, despre cum ne menținem pielea sănătoasă și ce greșeli majore trebuie evitate

Sfaturi importante pentru femeile de toate vârstele
Ego Life, ediția a 23-a. Dana Săvuică și invitatele sale, Ileana Badiu și dr. Roxana Lungoci, despre cum ne menținem pielea sănătoasă și ce greșeli majore trebuie evitate

În cadrul emisiunii Ego Life, ediția a 23-a, Dana Săvuică discută alături de invitatele sale, Ileana Badiu și dr. Roxana Lungoci, despre cum ne menținem pielea sănătoasă și ce greșeli majore trebuie evitate.

Ego Life, ediția a 23-a. “Trebuie să ne alimentăm corect, să ne îngrijim corect”

Invitatele Danei Săvuică oferă sfaturi prețioase pentru femeile de toate vârstele. Cele două susține că totul începe de la o alimentație corectă, sport, odihnă și suplimente. Ileana Badiu le îndeamnă pe femei să meargă la un specialist pentru a le recomanda suplimentele necesare, în funcție de starea lor de sănătate.

„Trebuie să ne alimentam corect, să ne îngrijim corect, să dormim, întreținând pielea, făcând sport și luând suplimente. Fiecare își găsește ajutoare. Ele trebuie luate după ce vizitezi un specialist”, spune Ileana Badiu.

Ego Life, ediția a 23-a
Dana Săvuică, Ileana Badiu, Roxana Lungoci în cadrul emisiunii Ego Life

Doctor Roxana Lungoci, sfaturi pentru femeile sub 27 de ani. Ce produse să folosească

Roxana Lungoci, doctor specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, le îndeamnă pe femeile care au vârsta sub 27 de ani să folosească anumite produse pentru ten. Potrivit ei, este important ca pielea să fie curățată foarte bine, strat cu strat. Medicul spune că inclusiv cremele care nu au culori acoperă pielea și o păzesc de impurități.

“Sub vârsta de 27 de ani, când nu începem să facem injectări, să folosească produsele care conțin retinol. Sunt cele mai bune pentru persoanele care au această problemă cu acneea. Au geluri de îngrijire cu loțiuni tonice si altele care conțin retinol, adică fac veșnic o ușoară deepitelizare a tegumentului. Curăță strat cu strat, porii nu se mai înfundă, ei se înfundă practic tot cu pielea care se exfoliază zi de zi. De asta facem coșuri. Menține zona curată și cremele care nu au culori, n-au miros, nu au nimic acoperă și sigilează pielea și o mențin păzită de impuritățile din jur. E cea mai simplă rețetă”, spune medicul Roxana Lungoci la Ego Life.

În aceeași discuție, la Ego Life, prezentatoarea Dana Săvuică, Ileana Badiu și doctorul Roxana Lungoci vorbesc despre mituri cu privire la îmbătrânirea pielii: ce este adevărat și ce nu? Informații utile despre injecțiile cu botox, tratamentele antiacneice și alunițe.

Emisiunea Ego Life poate fi urmărită luni, de la ora 21:00, pe paginile:

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *