Ego Life, ediția a 22-a. Dana Săvuică și invitatele sale, Eli Lăslean și Corina Leca, discută despre eleganță și stil: „Tu trebuie să te placi pe tine”

Dana Săvuică discută alături de invitatele ei despre eleganță și stil

În cadrul emisiunii Ego Life, ediția a 22-a, Dana Săvuică discută alături de invitatele ei, Eli Lăslean și Corina Leca, despre eleganță și stil, dar și despre când putem purta pălărie și cum poate influența aceasta starea de spirit.

Dana Săvuică: “Când o femeie elegantă iese în oraș, trebuie să poarte pălărie”

Dana Săvuică discută în cadrul emisiunii Ego Life, ediția a 22-a, alături de Eli Lăslean, cea care se ocupă de vestimentația Primei Doamne a României și a celor din Casa Regală, și Corina Leca, cea mai cunoscută creatoare româncă de pălării din Europa, despre stil și eleganță.

Potrivit Danei Săvuică, o pălărie scoate în evidență personalitatea unei femei. Prezentatoarea a dezvăluit înainte de începerea discuției că va fi vorba despre cum trebuie să își etaleze eleganța o femeie.

“Purtăm sau nu pălărie? Când o femeie elegantă iese în oraș, trebuie să poarte pălărie. Scoate în evidență personalitatea doamnei. O pălărie te poate face fericită, serioasă, demnă, dar și urâtă, spune aici. O pălărie e chintesența feminității. În această seară vom vorbi inclusiv despre cum vrem să ne etalăm eleganța în așa fel încât să fim niște doamne. Mă bucur că se află alături de noi Eli Lăslean, designerul care îmbracă prima doamnă a României și Corina Leca, un creator de pălării”, începe discuția Dana Săvuică.

“Părerea mea este că primul pas – trebuie sa te cunoști foarte bine; al doilea sa mergi pe mana specialiștilor, si apoi tine de interiorul tău, cum sa il scoți la iveala”, mai spune Dana Săvuică.

Dana Săvuică și invitatele sale, Eli Lăslean și Corina Leca
Dana Săvuică și invitatele sale, Eli Lăslean și Corina Leca

Corina Leca: „Eu zic că au început iar să fie purtate”

Corina Leca, cea mai cunoscută creatoare româncă de pălării din Europa, dezvăluie că pălăriile sunt din nou purtate, mai ales la evenimente. Potrivit ei, în România se poartă pălăriile inclusiv la nunți și evenimente.

„Eu zic că au început iar să fie purtate. Pălăriile sunt foarte prezente în colecții. Designerii străini țin cont de pălării. Pentru ei, pălăria tine de dress code. În România acum se poarta la nunti si evenimente. Prima mea colecție a fost lansata la Karpatia Horse show, la domeniul Cantacuzino”, spune Corina Leca.


Emisiunea Ego Life poate fi urmărită luni, de la ora 21:00, pe paginile:

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.