Ego Life, ediția a 21-a. Elisabeta Lipă, invitata Danei Săvuică: „A fi femeie e dificil în orice domeniu, nu doar în sport”

În ediția a 21-a a emisiunii Ego Life Elisabeta Lipă este invitata Danei Săvuică: "Performanța am făcut-o pentru că Cel de Sus mi-a dat un talent"
Ego Life, ediția a 21-a. Elisabeta Lipă, invitata Danei Săvuică: A fi femeie e dificil în orice domeniu, nu doar în sport

Elisabeta Lipă este primul sportiv de performanță cu 8 medalii olimpice: 5 de aur, 2 argint 1 de bronz și de 25 de ori campioana României la canotaj. Invitată în cadrul emisiunii Ego Life, prezentată de Dana Săvuică, Elisabeta Lipă a vorbit despre momentele mai puțin știute din cariera sa, eforturile și sacrificiile pe care le-a depus de-a lungul timpului.

Elisabeta Lipă: “Nu se face nimic cu noi”

Elisabeta Lipă a povestit în cadrul discuției cu Dana Săvuică despre faptul că este dezamăgită. Cea mai bună canotoare a secolului XX susține că și-ar dori să fie implicată, atât ea cât și alți sportivi, în educația tinerilor. Elisabeta Lipă este de părere că generațiile noi nu mai au modele de urmat.

“Performanța am făcut-o pentru că Cel de Sus mi-a dat un talent. Mă întristează că eu și alt sportive din țară… nu se face nimic cu noi. Mi-aș dori ca noi să fim implicați în educația tinerilor, pentru că ni se spune că suntem modele de urmat, cu experiență de viață. Generațiile astea de copii nu mai au modele. Atunci când știi că nu au modele și au nevoie, de ce nu faci ceva prin Ministerul Educației? Din grădiniță până la Universități noi ar trebui să fim folosiți la maximum ca acești copii să facă mișcare, nu vorbim de performanță. Ci de mișcarea pe care nu o mai fac. E înspăimântător. La obezitate infantilă suntem pe podium”, spune aceasta la Ego Life, ediția a 21-a.

Ego Life, ediția a 21-a
Dana Săvuică și Elisabeta Lipă, la Ego Life

Elisabeta Lipă: “A fi femeie e mult mai greu in orice domeniu”

Elisabeta Lipă mărturisește că pentru o femeie este mult mai greu în orice domeniu. Pe lângă serviciul de zi cu zi pe care îl are o femeie, aceasta trebuie să aibă grijă și de tot ceea ce ține de casă: curățenie, mâncare și haine curate.

“A fi femeie e mult mai greu in orice domeniu. În afară de serviciul de zi cu zi, mai vii acasă si trebuie să faci de mâncare, sa speli, sa pui mana pe matura. Îți ia timp si trebuie să-ți găsești timp. Copiii la școală, la sport”, a mai spus Elisabeta Lipă la Ego Life.

Emisiunea Ego Life poate fi urmărită luni, de la ora 21:00, pe paginile:

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.