Ce înseamnă să visezi noaptea de Halloween. Mesajul pe care îl ascunde acest vis

Semnificația visului cu Halloween este una aparte

Scris de: Daoud Andra

31 Oct. 2022

Ce înseamnă să visezi noaptea de Halloween. Mesajul pe care îl ascunde acest vis

Sărbătoarea de Halloween ascunde numeroase semnificații. Dincolo de costume și sculptat de dovleci, simbolistica ei este mult mai profundă și are legătură cu spiritele celor care nu mai sunt printre noi. Să visezi noaptea de Halloween poate fi o experiență intensă și înfricoșătoare în același timp. Cum decodifici mesajul pe care îl are acest vis?

Ce înseamnă dacă visezi noaptea de Halloween

Sărbătoarea Halloween-ului a căpătat din ce în ce mai multă popularitate și la noi. Chiar dacă este împrumutată de peste Ocean, ziua de 31 octombrie este prilej de a purta costume care mai de care mai originale, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Petrecerile tematice se țin peste tot, iar cei care sunt fani ai acestei sărbători profită de ocazie pentru a participa la ele.

Se poate întâmpla însă și să visezi că este noaptea de Halloween. Acest vis poate fi unul banal sau, dimpotrivă, unul care să te înspăimânte. Cea mai comună interpretare a viselor cu noaptea de Halloween are legătură cu transformarea. Un astfel de vis poate spune despre tine că îți dorești o schimbare, vrei să îmbunătățești anumite aspecte ale vieții și să fii altcineva.

Citește și: Mesaje, sms-uri și urări de Halloween 2022. Cele mai tari urări de trimis

Noaptea de Halloween este una în care orice este posibil, în care poți fi cine vrei tu să fii și în care se spune că morții se întorc în lumea celor vii. Dacă visul tău se duce în această direcție, poate să ți se pară înspăimântător. În realitate, dacă visezi persoane care nu mai sunt sau spirite, acest vis are legătură cu anumite amintiri puternice. Specialiștii în interpretarea viselor spun că nu este cazul să te temi dacă visezi așa ceva. Acest tip de vis poate însemna că simți lipsa persoanelor care nu mai sunt și ai vrea să știi ceva despre ele.

Ce inseamna sa visezi noaptea de Halloween
Noaptea de Halloween are o semnificație aparte chiar și în vis

Ce înseamnă dacă visezi vrăjitoare

Să nu uităm despre aspectul mistic al nopții de Halloween. Dacă visezi că este această sărbătoare, poate fi un semn că ai nevoie de un spațiu magic, în care să te poți exprima cum vrei și în care dorințele să devină realitate. În viața reală, poate avea legătură cu ceva ce plănuiești de mult timp, cu un vis măreț pe care îl ai și pe care nu știi cum să îl pui în practică.

Citește și: Superstiții de Halloween 2022. Ce nu e bine să faci sub nicio formă

Cauți soluții pentru a face ca lucrurile pe care ți le dorești să devină realitate, iar acest lucru se transpune și în vis. De asemenea, dacă visezi vrăjitoare, înseamnă că îți dorești să pui în practică toată puterea și energia pe care le ai. Este un vis frecvent întâlnit atunci când nu reușești să obții ceva, din cauza unui obstacol. Mesajul cu care ar trebui să rămâi după acest vis este că trebuie să ai mai multă încredere în tine și să lupți pentru ceea ce îți dorești, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *