Ce intervenții estetice are Monica Anghel la față: „Da, mi-am făcut” VIDEO EXCLUSIV

Monica Anghel a dezvăluit ce intervenții estetice și-a făcut de-a lungul timpului
Ce intervenții estetice are Monica Anghel la față: „Da, mi-am făcut” VIDEO EXCLUSIV

Monica Anghel a dezvăluit ce intervenții estetice și-a făcut de-a lungul timpului. Artista în vârstă de 51 de ani a povestit la Ego Life când și de ce a simțit nevoia să intervină la nivelul feței. Extrem de sinceră, vedeta a mărturisit la ce procedee a apelat.

Ce intervenții estetice are Monica Anghel la față: “Stăteam încruntată pentru că nu îmi puneam ochelarii”

Monica Anghel a mărturisit că a optat pentru botox în zona frunții deoarece ajunsese să arate ca și cum ar fi fost încruntată. Chiar fiul ei i-a atras atenția, întrebând-o mereu dacă este supărată. Ulterior a observat și ea în oglindă acest lucru, astfel că a mers la estetician și a rezolvat problema.

„Mi-am făcut puțin botox deasupra, pentru că mereu stau încruntată. Acum m-am mai educat. Fii-miu mă întreba dacă eram supărată și m-am văzut în oglindă. Stăteam încruntată pentru că nu îmi puneam ochelarii”, a spus Monica Anghel la Ego Life.

Ce altă intervenție mai are Monica Anghel și ce își mai dorește pe viitor

Vedeta a mai dezvăluit la Ego Life că apelat și la o intervenție cu acid hialuronic în zona buzelor, pentru a le contura.

„Mi-am făcut o jumătate de ml de acid hialuronic. În zona buzelor. Le-am conturat”, a mai spus Monica Anghel. De asemenea, vedeta a menționat că momentan nu își mai dorește altă intervenție estetică.

Ce mănâncă în prezent Monica Anghel pentru a-și menține greutatea: “Nu combin proteinele între ele”

Monica Anghel a declarat că este foarte atentă la ceea ce mănâncă. Pe lângă faptul că nu mai combină proteinele între ele, artista are grijă ca trei sferturi din farfuria ei să fie compusă din legume. A eliminat carbohidrații și, chiar dacă nutriționistul i-a spus că mai poate mânca din când în când, artista mărturisește că nu mai simte nevoia.

„Și acum in farfuria mea, 3 sferturi e verde. Exista puțină carne, brânză. Nu combin proteinele între ele. Nu mai mănânc carbohidrați, nutriționista spunea că mai poți mânca din când în când dar eu mă simt mai bine când nu mănânc carbohidrați.

Merele au carbo, mănânc, dar nimic procesat, conserve, nimic. Dar ce voiam să spun – am învățat din tot procesul de slăbit că pentru a avea grijă de copil, soț, părinți, frate, pisică, câine s.a. să ai grijă de tine mai întâi. Am realizat că întâi de mine trebuie să am grijă, apoi de copil”, a mai spus Monica Anghel.


Emisiunea Ego Life poate fi urmărită în premieră, în fiecare zi de luni, de la ora 21:00, pe paginile:

9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.