Ego Life, ediția a 25-a. Dana Săvuică și invitații săi, Monica Anghel și Valentin Popescu, discută despre estetica feței și corpului, transformările care au loc odată cu declanșarea premenopauzei și menopauzei

Dana Săvuică și invitații vorbesc și despre cum gestionăm aceste situații pentru ca trecerea să fie lină
Ego Life, ediția a 25-a. Dana Săvuică și invitații săi, Monica Anghel și Valentin Popescu, discută despre estetica feței și corpului, transformările care au loc odată cu declanșarea premenopauzei și menopauzei

În cadrul emisiunii Ego Life, ediția a 25-a, Dana Săvuică alături de invitații săi, Monica Anghel și Valentin Popescu, discută despre estetica feței și corpului, transformările care au loc odată cu declanșarea premenopauzei și, ulterior, instalarea menopauzei. Cum gestionăm totul pentru ca trecerea să fie lină?

Ce înseamnă medicina integrativă? “Foarte multă lume se pierde în cuvinte”

Dana Săvuică și invitații vorbesc și despre medicina integrativă, despre ce înseamnă aceasta și cum funcționează. Valentin Popescu a explicat care sunt principiile fundamentale de funcționare a omului.

“Foarte multă lume se pierde în cuvinte. Ea înseamnă medicina clasica – medicamente, analize, parte de chirurgie, alături de principiile fundamentale de funcționare ale omului – nutriție, exerciții fizice, parte de fitoterapie; utilizarea plantelor in scopul de remediu de utilizare a energiilor in acupunctura, presupunctura, masaj, alături de partea spirituala ce e ignorata deseori. Trebuie sa oferim organismului uniformitate si echilibru. Nu putem echilibra o singura arie, altfel rezultatul va fi de slaba calitate”, a spus Valentin Popescu.

Cum funcționează medicina clasică în China?

Valentin Popescu a explicat că în ceea ce privește medicina, lucrurile stau complet diferit în China, acolo unde medicii spun că la nivelul ombilicului se localizează toată energia.

“Medicina clasică ar spune că datorită emoțiilor tale se produce un stres la nivel digestiv și stomacul produce o hiperaciditate mai mare. Dacă mergem pe medicina chineză, la nivelul ombilicului se localizează toată energia si practic e foamea organismului de a-și lua energia si trece de momentul acela. E un fel de hartă, o hartă desenată de chinezi cu traseele energetice.”, a mai spus Valentin Popescu.

Zâmbetul, de mare ajutor pentru Monica Anghel. “M-a ajutat să trec peste momentele dificile din cariera mea”

Monica Anghel dezvăluie că este foarte importantă energia noastră, zâmbetul, dar și ceea ce gândim. Artista susține că zâmbetul a ajutat-o să treacă prin mai repede de momentele dificile din viața sa.

“M-a ajutat să trec peste momentele dificile din cariera mea, dar mă ajută să visez și să îmi doresc lucruri. Ai grija ce îți dorești că s-ar putea să ți se întâmple. Eu mă ghidez în viață foarte mult și după proverbe, ele au fost inventate de oameni care au trecut prin viață, care au avut experiențe de tot felul. Si atunci eu realmente când îmi doresc sau vreau ceva, fac lucrul ăsta și îl vizualizez și știu cum va fi, cum voi fi eu acolo, și cum totul va fi magic. Și așa se întâmplă lucrurile”, spune Monica Anghel la Ego Life, ediția a 25-a.

În cadrul acestei ediții, care poate fi urmărită luni – 29 august, începând cu ora 21.00, îndrăgita cântăreață abordează și alte subiecte, cum ar fi cel al intervențiilor estetice. Cum se menține într-o formă extraordinară, cum îți menține silueta, dar și la ce procedee estetice a apelat, toate acestea în emisiunea Ego Life.


Emisiunea Ego Life poate fi urmărită luni, de la ora 21:00, pe paginile:

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.