Ego Life, ediția a 24-a. Dana Săvuică și invitații săi, Luminița Nicolescu și Ensar Duman, discută despre căderea părului și șocurile care pot provoca pierderea podoabei capilare

De ce cade părul și cum poate fi prevenită această situație
Ego Life, ediția a 24-a. Dana Săvuică și invitații săi, Luminița Nicolescu și Ensar Duman, discută despre căderea părului și șocurile care pot provoca pierderea podoabei capilare

În emisiunea Ego Life ediția a 24-a, Dana Săvuică discută alături de Luminița Nicolescu și Ensar Duman despre căderea părului, șocurile care pot provoca pierderea podoabei capilare, dar și tratamentul necesar într-o asemenea situație.

Ego Life, ediția a 24-a: “Unii albesc brusc la sperieturi foarte mari”

Luminița Nicolescu este antrenoare de fitness, cunoscută drept „antrenoarea vedetelor”, iar Ensar Duman este om de afaceri și reprezentant unic al Spitalului Esteworld Turcia în România. Invitați în cadrul emisiunii Ego Life, prezentată de Dana Săvuică, aceștia au discutat despre o problemă des întâlnită în ultima perioadă la foarte mulți oameni: căderea părului.

„Stilul nostru de viață, poluarea care ne face să menținem toxine din mediu, șampoanele dăunează, alimentația de tip junk-food care nu mai oferă mâncare naturala care sa hrănească podoaba capilara. Inclusiv șocurile, care duc la căderea parului. Unii albesc brusc la sperieturi foarte mari.

Sunt prietena cu Adina Buzatu si i-am explicat ce am pățit când am avut un soc, mi-a povestit despre clinica Ensan Dumar. De regula eu sunt sceptică, inclusive în reclamă. Dar în disperare am zis să fac ceva”, spune Luminița Nicolescu despre faptul că ea și-a pierdut mult păr și a ajuns ulterior la clinica lui Ensar Duman.

Ego Life, ediția 24. Luminița Nicolescu, Ensar Duman și Dana Săvuică
Ego Life, ediția 24. Luminița Nicolescu, Ensar Duman și Dana Săvuică

Ce spune Ensar Duman despre tratamentul în cazul persoanelor cărora le cade părul: “Noi avem în spate mulți medici”

La clinica lui Ensar Duman se fac analize pentru a se stabili diagnosticul. Acesta dezvăluie că o persoană care caută soluții pe internet nu înseamnă că și urmează un tratament. Cât despre faptul că tot mai mulți oameni își fac implant de păr, Ensar Duman susține că datorită evoluției tehnologiei se poate rezolva această problemă dificilă.

“Noi avem în spate mulți medici, alături de experiențe. Noi facem analize persoanelor pentru cauze. Apoi doctorii recomanda concret. Când cauți soluții pe internet nu înseamnă că urmezi un tratament. Am început emisiunea cu întrebare – de ce cade în ultima vreme părul? Există și înainte problema asta, dar nu era tratament. Cu evoluția tehnologiei, putem rezolva asta. Înainte nu era implantul de păr, acum 20 de ani de-abia auzeam pe cineva care spunea ca a făcut asta. Era un lux.”, spune Ensar Duman la Ego Life.

Emisiunea Ego Life poate fi urmărită luni, de la ora 21:00, pe paginile:

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.