Ce intervenții estetice și-a făcut Nuți, bona Anamariei Prodan. ”Îmi doream de foarte mult timp”. Impresara a convins-o

Nuți și-a învins teama de ace

Scris de: Daoud Andra

20 Feb. 2024

Nuți face parte din familia Anamariei Prodan de două decenii, fiind unul dintre oamenii de încredere ai impresarei. Acesta a fost mai întâi bonă pentru copiii femeii de afaceri, iar treptat a devenit un membru al familiei. De curând, Anamaria Prodan a luat-o cu ea la medicul estetician, unde Nuți și-a făcut câteva intervenții la nivelul feței.

Bona Anamariei Prodan a ajuns la medicul estetician

Nuți este mâna dreaptă a Anamariei Prodan de mai bine de 20 de ani. Femeia care a fost mai întâi bonă pentru fiicele și fiul impresarei a rămas alături de ea și după ce copiii au crescut. Nuți a însoțit-o pe vedetă peste tot și i-a fost alături în cele mai grele perioade, atunci când a murit Ionela Prodan, dar și în timpul divorțului de Reghe.

Anamaria Prodan are grijă să o recompenseze pe Nuți pe măsură, pentru munca depusă și pentru loialitatea de care dă dovadă. Bona vedetei a apărut încă de la început în reality show-ul pe care Anamaria Prodan îl realizează, astfel că nu putea lipsi din cel mai nou sezon: ”Prodanca. Punct și de la capăt”. De curând, Anamaria a convins-o pe Nuți să meargă alături de ea și de Sarah la medicul estetician, pentru câteva mici retușuri.

Citește și: Cât de bogată este Nuți, bona familiei Prodan: “De 23 de ani este umbra mea”. A decis să nu mai ascundă adevărul

Nuți și-a injectat acid hialuronic în buze, pentru mai mult volum, și a apelat și la injecții cu botox, pentru umplerea ridurilor. Anamaria Prodan a încurajat-o să facă intervențiile, deși Nuți recunoștea că îi este frică de înțepături.

”De ce să-ți fie frică? Nu se simte nimic! Mergi să arăți bine la televizor, mergi pentru tine și pentru Bebe, să se dea mare cu tine la școală! Atâta timp cât procedeele sunt noninvazive, eu sunt pentru. Trebuie să o facem frumoasă, să avem grijă de Nuți!”, a spus impresara.

Nuți a apelat la medicul estetician pentru a arăta mai bine

Ce spune Anamaria Prodan despre Nuți

”Îmi doresc de foarte mult timp să-mi fac și eu buzele, doar că mi-e frică de ace. Foarte tare. Cred că de mai bine de un an mă împing singură de la spate, mă împinge și al meu. Nu mai scap acum și mă duce (n.r. Anamaria Prodan). Trebuie să îmi fac niște îmbunătățiri. Să mă fac mai frumoasă, nu că n-aș fi. I-am zis: dacă mă face bombă sexy, nu e bine. Să mă facă așa modest!”, a mărturisit Nuți, în emisiunea de la Antena Stars.

Citește și: Ți-o mai amintești pe Nuți, bona Anamariei Prodan? Nu mai arată deloc așa, transformarea ei a furat toată atenția

Impresara o tratează pe Nuți ca pe un membru al familiei. Femeia care o ajută se află în familia ei de 23 de ani. Între timp, Nuți s-a căsătorit, însă nu are copii.

”Ea nu mai e bonă, e familia mea. Mergem peste tot, de 23 de ani este umbra mea. Copiii mei sunt copiii mei. Avea 23 de ani când a venit. A crescut copiii atât de frumos, cu frică de Dumnezeu și cu respect. Astăzi mă distrez foarte tare când văd cum se iau la harță. E un respect incredibil, a doua mamă. Eu mai mult plecată, Sarah a rămas de la șapte luni cu ea”, a povestit Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *