Ce job are acum iubitul Andreei Marin. A muncit trei ani în Africa, dar a revenit în România

Adrian Brîncoveanu, iubitul Andreei Marin, a renunțat la jobul din Africa. Cu ce se ocupă acum?
Ce job are acum iubitul Andreei Marin. A muncit trei ani în Africa, dar a revenit în România

Adrian Brîncoveanu, partenerul Andreei Marin, a renunțat la locul de muncă din Africa. Vedeta a dezvăluit ce job are acum iubitul ei, dar și cum a fost relația la distanță timp de câțiva ani.

Ce job are acum iubitul Andreei Marin, după ce a revenit în România

Iubitul Andreei Marin a ales același mediu și lucrează în prezent la Ministerul afacerilor Externe, fiind retras în țară după mai mulți ani în care a muncit Africa. În urmă cu aproximativ un an a fost însărcinat cu afaceri în Oman.

Potrivit Andreei Marin, a fost o perioadă dificilă în care au avut o relație la distanță, însă acum, după ce iubitul ei s-a retras în țară, vor să clădească “o viață împreună”.

“A ales să se întoarcă în ţară şi să lucreze în acelaşi mediu, în Ministerul Afacerilor Externe, după trei ani pe care i-am petrecut la distanţă – eu aici, el în Africa. Nu a fost uşor, dar a venit să clădim o viaţă împreună. Asta nu înseamnă că nu mai are plecări. Şi cu un an şi ceva în urmă, a fost însărcinat cu afaceri în Oman”, a spus Andreea Marin pentru okmagazine.ro.

Andreea Marin, alături de iubit prin lume ori de câte ori are ocazia

În continuare Adrian Brîncoveanu are deplasări în lume, iar Andreea Marin îl însoțește atunci când are ocazia. Împreună găsesc întotdeauna o cale de mijloc astfel încât lucrurile să fie bune atât pentru ei doi, cât și pentru cei din jur.

„Îl însoţesc fără să stau permanent, pentru că ar însemna să renunţ la tot ceea ce fac aici şi asta nu se poate. Şi, mai cu seamă, nu se poate să renunţ la grija faţă de copilul meu, al cărui drum este deocamdată aici. Însă noi am găsit calea de mijloc prin care să facem ca lucrurile să fie bune pentru toţi”, a mai declarat Andreea Marin pentru sursa citată.

Se căsătoresc Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu?

Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu formează un cuplu de aproximativ cinci ani. Vedeta susține că sunt ca o familie și nu le lipsește ceva. De asemenea, a declarat că un act nu înseamnă neapărat fericire sau că toate lucrurile sunt bune împreună, semn că momentan nu se gândesc la căsătorie.

“Nu ştiu cum va fi pe viitor, deocamdată noi suntem ca o familie, nu ne lipseşte absolut nimic. Poate că există situaţii în care oamenii îşi fac probleme atunci când nu există o legalizare. Eu, însă, sunt un om cu experienţă de viaţă mai dificilă, din acest punct de vedere, şi ştiu foarte bine că se poate să ai un act şi asta să nu lege două persoane, să nu le facă mai bune împreună, să nu însemne neapărat fericire. Şi atunci pentru mine nu mai e important acest lucru, ci starea de fapt şi ceea ce reuşesc să clădească cei doi prin susţinere reciprocă şi prin dragoste, pur şi simplu”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin s-a căsătorit prima dată în anul 1995 cu Cristian Gheorghiță și au divorțat în 2001. Ulterior, în 2006 s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr., dar s-au despărțit după șapte ani. În perioada 2014-2017 Andreea Marin a fost căsătorită cu Tuncay Ozturk.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *