Ce l-a șocat pe Alex Delea la Survivor România 2023. „Cei de acasă nu își pot imagina cât de greu este”.Cu ce echipă ține fostul câștigător VIDEO EXCLUSIV

Delea și-a dorit să revină în proiect, însă formatul nu prevede ca un fost câștigător sau concurent să revină într-un alt sezon

Alex Delea a câștigat trofeul „Survivor România” 2022 și s-a întors din Republica Dominicană cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Deși a fost o experiență frumoasă, tânărul a declarat în repetate rânduri că a fost o competiție extrem de grea. Culmea este că acest nou sezon vine cu schimbări care îi solicită și mai mult pe concurenți. Alex Delea a dezvăluit în exclusivitate că a rămas șocat atunci când a văzut că sunt trimiși la exil încă din prima zi a competiției și că el nu crede că ar fi făcut față acestei provocări.

Alex Delea, despre Survivor 2023: „E foarte greu”

Încă de când s-a dat startul castingului pentru un nou sezon, Delea și-a dorit să revină în proiect, însă formatul nu prevede ca un fost câștigător sau concurent să revină într-un alt sezon. Gândurile s-au mai schimbat în momentul în care Daniel Pavel, prezentatorul show-ului, a anunțat noile reguli, mai precis exilarea concurenților într-o parte pustie a insulei.

„Oarecum vreau să fiu acolo. Când am văzut primul episod mi s-a făcut pielea de găină, nu mai puteam, mă așteptam să mă întrebe și pe mine domnul Dan ceva. Nu pot să explic senzația, așteptam să mă văd, să fiu și în rând acolo”, ne-a declarat Alex Delea, completând că vorbește însă din postura unui fost concurent care nu a fost trimis niciodată la exil, nu s-a accidentat și nici nu a simțit presiunea unei eliminări. „Eu nu prea am făcut multe la „Survivor”, nu prea am fost votat, nu prea m-am accidentat, nimic rău ni mi s-a întâmplat. Am avut un noroc extraordinar de mare și sper să-mi rămână norocul ăsta toată viața. Cât despre exil este grav rău de tot acolo. Cei de acasă, care nu știu ce se întâmplă acolo, nu își pot imagina cât de greu este să stai degeaba și să nu mănânci. E foarte greu, e oribil, îți ia capul razna pentru că nu faci absolut nimic. Pe lângă asta îți mai este și frig, cald, plouă”.

„O iei razna, crede-mă”

Ideea de exil este una terifiantă pentru Alex Delea, cu atât mai mult cu cât este genul de persoană extrem de sociabilă și comunicativă și îi place să fie înconjurat de oameni.

„Să nu vrea să vorbească cu mine acolo în exil? Nu există. I-aș fi zis că poate să vorbească cu mine sau nu, dar eu vorbesc pentru că altfel nu pot. O iei razna, crede-mă. Eu îmi rodeam unghiile, mă jucam cu degetul în nisip, și nu eram în exil. O luam razna fără să merg în exil. Cu toate acestea cred că m-aș fi descurcat. Cred. O iei randeaua că acolo nici nu ai ce să faci, nu ai plajă nu faci nimic”, ne-a declarat amuzat Alex.

Alex Delea, câștigător Survivor 2022
Alex Delea, câștigător Survivor 2022

„Aș fi trădător, Iuda”

Cât despre concurenții care se luptă în acest sezon pentru marele premiu, Delea mărturisește că nu are deocamdată un favorit. Fost concurent în echipa Războinicilor, dar prieten cu mulți din echipa Faimoșilor, pentru Alex vizionarea show-ului este extrem de dificilă.

„Îmi plac și Faimoșii, chiar îmi plac, dar tot cu Războinicii țin. Nu am cum. Aș fi trădător, Iuda. Voi susține toată viața Războinicii. Dar cu toate astea chiar îmi plac și Faimoșii. Nu pot să spun că am vreun preferat. Avem 2, pe Gheboasă și Sebastian Dobrincu că sunt de vârsta mea, am vorbit cu ei, am interacționat și abia așteptam să-i văd acolo. De la Războinici îmi place de Alin, îmi place de Robert, care este și prietenul meu”, ne-a mai povestit tânărul. Presiunea este cu atât mai mare cu cât, majoritatea celor pe care îi vedem în fiecare luni, marți și miercuri la Pro TV au intrat în contact cu el și i-a cerut sfaturile legate de competiție.

„Întreabă-mă dacă este vreunul care nu mi-a scris. Aproape toți mi-au scris. Dar eu le-am răspuns cu toată dragostea, însă nu am avut ce să le spun. Doar că o să facă foamea. Chiar nu aveam ce să le spun pentru a-i ajuta. Când mergi acolo și te izbești de realitatea aia de acolo nu mai există nicio motivație pe care eu să le-o spun ca să treacă mai ușor peste. Dar am vorbit cu majoritatea. Acum mi se pare că-i cunosc pe toți și când îi văd la TV parcă sunt acolo cu ei. Faza cu spălatul este ultima problemă. Crede-mă că dintre spălat și mâncare, toți aleg mâncarea. Chiar și fetele”, ne-a mai spus Delea, care vrea să mai vadă câteva etape din show pentru a putea face pronosticuri. „Mai trebuie să vedem puțin să vedem ce se întâmplă că abia a început. Nu pot să-mi fac o idee despre cine ar putea câștiga. Ține mult această competiție, se pot întâmpla multe, așa că nu ai cum să-ți faci de acum o idee”.

„O să fiu în continuare legat de Survivor”

Alex Delea va avea șansa să-și aleagă cât mai repede un favorit deoarece cât de curând va pleca în Dominicană, acolo unde va fi omul din culise și un fel de legătură între concurenți și telespectatori.

„Tot într-o continuă așteptare sunt. O să fiu în continuar,e legat de „Survivor”, un fel de comentator. Mai am și alte proiecte, dar nu vreau să vorbesc despre el până nu se concretizează. Nu stau degeaba nici în luna ianuarie”, ne-a mai declarat tânărul. Până atunci se bucură de proiectele pe care le are în România și se pregătește să plece într-o scurtă vacanță în Italia. „Eu sunt în vacanță de când m-am întors din Dominicană. Eu aș vrea să se termine vacanța asta, că sunt într-o continuă vacanță. Nu o spun ca și cum ce viață senzațională am eu, stau numai în vacanță, o spun că așa mă simt. Eu așa simt că sunt. Toată viața am trăit în Spania, adolescența mea, iar atunci când veneam în România eram în vacanță. Acum tot simt asta, că sunt în România și sunt în vacanță. De aia nu îmi vine să plec nicăeri. Aș vrea să ajung în punctul în care să zic că am nevoie de câteva zilele libere, dar n-am ajuns în punctul ăla. O să merg într-o vacanță, cred că la sfârșit de lună. O să merg la Milano. Aici aproape. Dar știi de ce la Milano? Eu am început să fac vloging și m-am dus până în Costinești. Am dat pe drum 100 și ceva de euro. Iar biletul până în Milano este mai ieftin. Fără bagaj într-adevăr, dar mă duc două zile și nu îmi trebuie bagaj. Decât să mă duc în Costinești, mai bine mă duc la Milano. Nu mă întreba de ce mă duc, că nu știu. Singurul motiv a fost că decât să fac o vacanță pe aici prin România”, a mai povestit Alex Delea pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *