Ce machiaj de mireasă și-a ales Roxana Vancea. Vedeta a apelat la ajutorul specialistului: “Mă face de 100 de ori mai frumoasă”

Roxana Vancea s-a filmat înainte de nuntă!

Roxana Vancea se căsătorește în fața lui Dumnezeu sâmbătă, pe data de 2 martie 2024, cu Dragoș Paiu. Cei doi s-au cununat civil în anul 2019 și împreună au un băiețel, născut în luna noiembrie a lui 2021. În urmă cu puțin timp, vedeta, vizibil emoționată, le-a arătat fanilor săi ce machiaj și-a ales pentru cea mai importantă zi din viața ei!

Roxana Vancea se căsătorește religios cu Dragoș Paiu

În vârstă de 33 de ani, Roxana Vancea se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Ea este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară, însă este şi o mamă şi o soţie exemplară.

De circa cinci ani de zile, bruneta este căsătorită cu Dragoș Paiu, bărbat împreună cu care are și un băiețel minunat. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună, iar astăzi este o zi extrem de importantă pentru ei. Și asta pentru că cei doi parteneri își vor jura iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.

Roxana Vancea, machiaj superb în ziua nunții ei

Încă de la primele ore ale dimineții, Roxana Vancea și Dragoș Paiu au intrat în ”priză” pentru ca totul să iasă ca la carte. În urmă cu puțin timp, bruneta a ieșit din salonul de înfrumusețare și le-a arătat fanilor ei rezultatul.

În ceea ce privește părul, fosta asistentă TV a ales să își facă doar niște bucle lejere, iar în ceea ce privește make-up-ul, ea a optat pentru nuanțe de maro și nude. Vezi fotografiile cu Roxana Vancea în galeria foto a acestui articol!

”Atunci când am un eveniment important în viața mea apelez pentru make-up la Evy. Ea știe să mă pună cel mai bine în valoare, mă face de 100 de ori mai frumoasă decât sunt eu de fapt.

Întotdeauna mă pune în valoare. Buclele astea superbe mi le-a făcut Aretina. E prima dată când sunt făcută așa. Încerc să mă obișnuiesc, dar îmi place maxim. Sunt super mega fericită.

Vă mulțumesc din suflet, fetelor! M-ați făcut să arăt grozav într-o zi atât de importantă pentru mine. Vă pup și vă iubesc tare!”, a spus Roxana Vancea în mediul online.

Citește și Roxana Vancea, dezvăluiri înainte de nuntă. Partenerul i-a văzut deja rochia de mireasă: “Nu am superstiții de genul!” VIDEO EXCLUSIV!

Imagini cu rochia de mireasă a vedetei

De asemenea, bruneta le-a arătat internauților și rochia de mireasă pe care a ales-o. Este vorba despre un model superb, spectaculos, simplu, dar în același timp elegant.

”Am profitat de un târg de nunți pentru a-mi găsi rochia visurilor, dacă pot să spun așa. Cred că am reușit, în cele din urmă, să o găsesc, chiar dacă a fost foarte greu să mă decid, fiindcă toate rochiile erau absolut superbe.

Deși toată lumea îmi spunea că îmi stă bine în acele rochii din clipul de pe Instagram, îmi pare rău că dezamăgesc, dar am ales o rochie care nu are nici cea mai mică legătură cu cele probate în clip”, a dezvăluit Roxana Vancea, potrivit viva.ro.

Citește și Roxana Vancea a strălucit în 3 rochii de mireasă, înconjurată de copiii ei. Ținutele i-au pus în evidență silueta de invidiat!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *