Roxana Vancea, dezvăluiri înainte de nuntă. Partenerul i-a văzut deja rochia de mireasă: “Nu am superstiții de genul!” VIDEO EXCLUSIV

Cum și-a ales rochia

Roxana Vancea și-a găsit liniștea în brațele partenerului său, Dragoș Paiu. Cei doi au împreună un băiețel, Zian, însă vedeta este extrem de apropiată și de Milan, fiul pe care soțul său îl are dintr-o altă relație, pe care îl iubește ca pe propriul copil. Cuplul se pregătește de cununia religioasă, astfel că vedeta ne-a oferit, în exclusivitate pentru Ego.ro, câteva detalii despre marele eveniment.

Roxana Vancea, despre cununia religioasă

Roxana Vancea a defilat la Târgul Ghidul Miresei de la Hala Laminor, astfel că nu ține cont de superstiții care au legătură cu a nu îmbrăca rochia de mireasă înainte de nuntă. Ba chiar, vedeta a mărturisit că a mers alături de Dragoș Paiu pentru a căuta ținuta pe care o să o afișeze la cununia religioasă:

“Dacă ar fi așa, prima dată am fost mireasă în 2013, când am apărut pe copertă la „Ghidul miresei” în martie. Am îmbrăcat rochia la toate prezentările de 1000 de ori! Nu ar trebui să mă mai mărit deloc de câte ori m-am îmbrăcat în rochie de mireasă! Chiar și acum am avut un pictorial recent. Urmează să fiu mireasă!

Am probat vreo 4-5 rochii, le-am folosit la pictorial, iar până am ales-o pe a mea am mai probat vreo 5. Cum am ajuns la stand am văzut prima oară rochia mea și am zis: „Asta e!”. Dragoș mi-a zis: „Hai să mai probezi!”. I-am zis: „Bine, dar asta e!”. Era foarte grea, iar tipa de acolo mi-a spus: „Hai că o probăm la final pe asta!”.

Am probat multe rochii, dar când am pus-o pe aia s-a făcut liniște! Se strânsese lumea, eram tot la un târg de mirese, iar toți tăceau! Am zis că dacă s-a făcut liniște, clar asta este rochia! A trebuit să fie modificată foarte mult pentru că sunt foarte slabă, ea e vaporoasă. Este în stilul Tinkerbell din Peter Pan.”

Citește și Roxana Vancea a strălucit în 3 rochii de mireasă, înconjurată de copiii ei. Ținutele i-au pus în evidență silueta de invidiat

Evenimentul o să fie unul restrâns

Roxana Vancea și Dragoș Paiu au devenit oficial soț și soție în 2019, când au făcut cununia civilă. Cei doi o să ajungă și în fața altarului pentru cununia religioasă în cel mult două săptămâni. Evenimentul o să fie unul restrâns, la care o să participe familia și nașii. Vedeta a punctat că Zian și Milan sunt entuziasmați, mai ales pentru că au costume la fel ca tatăl lor:

„A văzut-o, da! (n.r. Dragoș a văzut rochia de mireasă) Nu am superstiții de genul! Și eu l-am văzut pe el când a fost să probeze costumul. A fost o provocare pentru el! Am mers la Adina (n.r. Buzatu). El având mușchi, i-a pus un costum cu 4 mărimi mai mare și acesta a fost modificat ca să nu fie ca Johnny Bravo! (râde)

O auzeam pe Adina cum zicea: „Să nu fie ca Johnny Bravo!”. A reușit să găsească și pentru el un costum care arată foarte bine! Copiii au costume exact ca al lui Dragoș. Sunt foarte încântați! Toată lumea este OK! O să fie ceva restrâns, în familie, nu am de ce să am emoții! Suntem cu nașii și cu familia, atât!”

Citește și Roxana Vancea, sfaturi despre cum ne putem distra și gratis alături de micuți. Cum se înțeleg cei doi copii: „L-am pus pe Milan să mă ajute la tot ce fac cu cel mic” EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *