Ce machiaj putem să abordăm pentru 1 decembrie. Claudia Preduca, make-up artist: “Nu poți da greș” EXCLUSIV

"Nu poți da greș cu un astfel de machiaj"
Ce machiaj putem să abordăm pentru 1 decembrie. Claudia Preduca, make-up artist: “Nu poți da greș” EXCLUSIV

Data de 1 decembrie are o semnificație aparte pentru românii din toate locurile, astfel că multe petreceri au loc în această perioadă. Numeroase persoane își doresc să aibă un machiaj cât mai bine pus la punct, astfel că ne învață Claudia Preduca, make-up artist, în exclusivitate pentru Ego.ro, cum să nu dăm greș cu produsele pe care le alegem în această perioadă.

Claudia Preduca, make-up artist, despre machiajul din această perioadă

Claudia Preduca, make-up artist, a dezvăluit că putem aborda un look clasic pentru 1 decembrie, în care să folosim un ruj roșu și eyeliner. Dacă plecăm la munte, ne putem baza pe un machiaj inedit, pe care aceasta l-a explicat pas cu pas. Respectivul look se află în tendințe, mai ales pentru că ne face să părem ca și cum ne-ar fi frig, fiind perfect pentru anotimpul acesta.

Bună, Claudia! Data de 1 decembrie vine cu numeroase petreceri. Ce look de seară ne recomanzi în această perioadă?

Claudia Preduca: Un look clasic, buze roșii și o linie de tuș. Nu poți da greș cu un astfel de machiaj.

Ce produse abordăm în sezonul răcoros, când ne este frig? Putem să ne axăm în continuare pe rujurile mate, chiar dacă vântul ne usucă buzele?

Claudia Preduca: Putem folosi în continuare rujurile mate, dar trebuie să ne asigurăm că folosim un balsam de buze sau o mască de buze înainte de aplicarea acestora.

Ce machiaj putem să abordăm pentru 1 decembrie
Ce machiaj putem să abordăm pentru 1 decembrie

Machiaj pentru această perioadă, explicat pas cu pas

Știu că ai făcut un look de iarnă, care arată ca și cum ne-ar fi frig. Îl poți explica, pas cu pas? Bănuiesc că este potrivit pentru vacanțele la munte.

Claudia Preduca: Varianta pe care am făcut-o eu este un pic mai extra pentru că eu așa mă machiez de obicei,dar  pentru a realiza un astfel de machiaj avem nevoie de foarte mult blush, un ruj roșu aplicat pe centrul buzei pe care îl difuzăm cu un ruj nude, după care vom aplica  gloss.  Și nu trebuie să uităm de iluminator.

Putem să ne facem și câțiva pistrui la acest look?

Claudia Preduca: Sigur, machiajul ăsta nu are o regulă în sine poate fi realizat exact după preferințele noastre, dar trebuie să păstrăm produsul cheie al machiajului și anume blush -ul.

Ce look abordăm dacă plecăm la munte

Cum ne machiem dimineața, dacă plecăm la munte și vrem să facem o plimbare?

Claudia Preduca: Putem realiza chiar acest machiaj de care vorbeam mai devreme, sau pur și simplu putem să ne dăm cu puțin fond de ten și mascara și suntem gata.

Care este tendința care ți-a atras atenția și o putem integra în look-urile din această perioadă?

Claudia Preduca: Cu siguranță machiajul despre care vorbeam mai sus cel care te face să pari ca și cum ți-ar fi frig. Dar, pe lângă asta, în preferințele mele se află fardul alb cu sclipici .

Încercăm highlighter în nuanțe potrivite anotimpului sau putem să rămânem la bronzer?

Claudia Preduca: Iluminatorul ar trebui să îl alege mereu în funcție de culoarea tenului nostru . Nu este o greșeală dacă vrem să folosim bronzer pe timp de iarnă, dar, dacă totuși nu vrem să folosim bronzer, putem contura fața cu o nuanță de maro rece.

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a început să facă Doina Popescu?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.