Machiajul cu care nu vei da greș niciodată. Claudia Preduca, make-up artist, despre cele 2 produse care nu trebuie să-ți lipsească EXCLUSIV

Sfaturi de la make-up artist pentru o apariție wow
Machiajul cu care nu vei da greș niciodată. Claudia Preduca, make-up artist, despre cele 2 produse care nu trebuie să-ți lipsească EXCLUSIV

Look-urile pe care le abordăm în fiecare zi ori la diferite evenimente s-au schimbat de-a lungul timpului, însă oamenii din industria de frumusețe au demonstrat că sunt nostalgici, reinterpretând tot felul de tendințe. Claudia Preduca, make-up artist, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre trucurile pe care am putea să le folosim acum, împrumutate din 1920 sau 1930.

Claudia Preduca, make-up artist, despre machiajul care a rămas în tendințe din toate timpurile

Claudia ne-a dezvăluit că putem să ne folosim de rujul roșu, o tendință care a pus stăpânire pe anii ’90 și este iubită și acum. Din anii ’30 putem reinterpreta look-uri ca halo eyes sau gatsby make-up, pe care să îl folosim în nuanțe neutre sau colorate. Cât despre cea mai creativă perioadă, ea susține că o putem observa prin ce se purta în anii ’60. Dacă nu vrem să dăm greș, ne putem folosi de eyeliner-ul negru și rujul roșu, două produse iubite în toate perioadele.

Claudia, am observat pe TikTok că aduci în atenția tuturor și look-urile din trecut. Ce tendință din 1920 putem să folosim și acum?

Claudia Preduca: Buzele roșii, cu siguranță! Este o tendință ce nu a dispărut și nici nu cred că va dispărea vreodată.

Citește și: Se dă startul la sezonul petrecerilor! Claudia Preduca, make-up artist, ne spune ce look-uri putem să abordăm: “Este în vogă” EXCLUSIV

Care este tendința reinterpretată din 1930 care ți-a atras atenția? Ce recomandări ai?

Claudia Preduca: Halo eyes sau gatsby make-up, sunt foarte multe reinterpretări la acest machiaj în perioada noastră. În trecut se foloseau nuanțe închise, acum este reinterpretat în tot felul de culori vibrante.

Cum crezi că am putea să facem un machiaj folosindu-ne de tendințele din acești ani? Totuși, ele fiind reinterpretate pentru a arăta bine și în 2022?

Claudia Preduca: Gatsby make-up, exact ce spuneam mai devreme, ori în nuanțe neutre, ori cât mai colorat.

Cum putem sa aducem tendintele din 1920 sau 1930 in machiajul din zilele noastre
Claudia Preduca, make-up artist

Care crezi că a fost cea mai creativă perioadă a machiajului și ce ți-ai dori să rămână din ea?

Claudia Preduca: Anii 60, din punctul meu de vedere. Și sincer mi-aș dori să rămână absolut toate tipurile de machiaj ale ochiului din acea perioadă.

Care este tendința ta preferată de machiaj din toate timpurile și cum o faci?

Claudia Preduca: Nu am neapărat o tendință preferată, dar cea pe care o folosesc cel mai des: retro make-up. Un eyeliner simplu și buzele roșii. Nu poți da greș cu un astfel de machiaj.

Se mai poartă alăturarea dintre creionul negru și rujul roșu? Cum o putem face acum pentru a arăta bine în 2022?

Claudia Preduca: Sigur că da, ba chiar acum mai mult ca niciodată, acum lumea le numește “vampire lips”. Doar că acum adăugăm și gloss peste. Mereu au arătat bine astfel de buze, din punctul meu de vedere.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
4.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *