Cum alegi corect nuanța de roșu potrivită pentru buzele tale. Trucul simplu care va face diferența

Trucuri pentru a alege rujul roșu potrivit pentru tine.
Cum alegi corect nuanța de roșu potrivită pentru buzele tale. Trucul simplu care va face diferența

Buzele roșii sunt una dintre cele mai puternice tendințe din frumusețe. Mereu la modă si seducătoare, completeaza cu succes orice tip de ținută. Rujul roșu se potrivește foarte bine atât ținutelor de zi, cât și celor de seară.

Cum alegi corect nuanța de roșu potrivită pentru buzele tale

Cu toate acestea, rujul roșu poate fi dificil de purtat, deoarece nu toate nuanțele de roșu flatează fiecare culoare de piele.

Află ce tip de piele ai

Dacă nu alegi culoarea roșie potrivită pentru tenul tău, întregul tău look va fi compromis. Trucul pentru a găsi cea mai bună nuanță ruj, este să găsești o culoare care să aibă aceleași nuanțe ca pielea ta. De asemenea, este important să alegi o culoare roșie în formula potrivită, astfel încât buzele tale să arate cât mai perfecte.

Dacă ai o nuanță rece a pielii, alege un roșu rece. Dacă nu ești sigură de nuanța pielii tale, aruncă o privire la venele de pe încheietura mâinii tale. Veți ști dacă ai un ton rece al pielii dacă ai vene albastre sau violete. Vei avea, de asemenea, subtonuri roșii, roz sau albastre în piele. Așa că data viitoare când ieși la cumpărături caută ruj roșu care are o nuanță albastră sau violetă.

Dacă ai o nuanță caldă a pielii, veți avea subtonuri galbene, piersici, aurii sau măslinii în piele. Din nou, dacă nu ești sigură, poți oricând să verifici venele de la încheietura mâinii. Dacă sunt verzi, atunci ai un ton cald și da, vei arăta grozav cu un ruj roșu cald. Ți se potrivește un ruj roșu cald cu nuanțe de portocaliu în el. Alte rujuri potrivite sunt cele care au în ele nuanțe de portocaliu, coral, cupru, auriu sau maro.

Dacă dinții tăi nu sunt extrem de albi, ar trebui să eviți roșul cu tonuri portocalii. Aceste culori au tendința de a scoate în evidență petele galbene de pe dinți.

Alege un ruj roșu transparent

Alege un ruj transparent, satinat pentru un roșu subtil și hidratant. Un ruj transparent are foarte puțin pigment și este o opțiune ideală dacă tocmai te obișnuiești să porți rujul roșu. Formula este, de asemenea, foarte hidratantă, astfel încât poate să ascundă buzele uscate și crăpate.

Rujul transparent nu rezistă foarte mult pe buze în mod natural. Pentru a-i face aspectul mai dramatic și mai durabil, combină-l cu luciu de buze sau desenează un contur fin cu un creion de buze roșu.

Citește și cum alegi rujul potrivit pentru tine. Detaliile la care trebuie să fii atentă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
6 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *