Se dă startul la sezonul petrecerilor! Claudia Preduca, make-up artist, ne spune ce look-uri putem să abordăm: “Este în vogă” EXCLUSIV

”Depinde ce fel de eyeliner folosim”
Se dă startul la sezonul petrecerilor! Claudia Preduca, make-up artist, ne spune ce look-uri putem să abordăm: “Este în vogă” EXCLUSIV
Ne aflăm în luna noiembrie, astfel că suntem deja cuprinși de sezonul petrecerilor și încercăm să avem look-uri inedite, care să ne pună în valoare. Claudia Preduca, make-up artist, ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că putem să ne bazăm pe smokey eyes sau un machiaj retro, care se află încă în tendințe. De asemenea, ea ne-a spus și ce tip de gene false ar trebui să folosim.

Ce fel de machiaj alegem pentru o petrecere

În momentul în care ne folosim de un eyeliner, trebuie să fie cremos pentru a putea fi aplicat și pe zona de jos a ochiului, în niciun caz tip cariocă. Mai mult, în cazul în care ne dorim un look natural, este necesar să recurgem la gene tip smocuri, iar dacă vrem un machiaj dramatic, atunci putem să ne folosim de genele bandă.

Ego.ro: Bună, Claudia! Urmează sezonul petrecerilor. Ce machiaj ne recomanzi pentru acest an? Ce nuanțe ți-au atras atenția?

Claudia Preduca: Putem opta pentru un smokey eyes sau clasicul machiaj retro, care încă este in vogă.

Ca să avem ochiul conturat în negru, ne folosim de eyeliner în zona de sus și creion în zona de jos? Putem să folosim eyeliner-ul și în zona de jos?

Claudia Preduca: Depinde ce fel de eyeliner folosim, dacă el este tip cariocă, este exclus să îl folosim pe linia apei, dar dacă este cremos, îl putem aplica.

Claudia Preduca make-up artist
Machiajul retro este potrivit indiferent de ocazie

Machiajul de seară poate să depășească lungimea sprâncenelor? Claudia Preduca, make-up artist: “Nu este nici greșit, nici corect”

Machiajul de seară nu trebuie să depășească lungimea sprâncenelor? Care este adevărul și ce ar trebui să facem?

Claudia Preduca: Depinde în ce fel de zonă vrem să ducem machiajul, nu este nici greșit, nici corect. Depinde doar de preferințele noastre.

Citește și: Noua tendință în materie de machiaj: roz! Claudia Preduca, make-up artist: “Există persoane care sunt adepte ale buzelor colorate” EXCLUSIV

Cum reușim să nu combinăm nuanțele la machiajul ochilor

Am văzut în videoclipurile tale că folosești și câte 3 nuanțe pentru ochi atunci când faci un look. Cum ne folosim de acestea fără ca nuanțele să se combine între ele?

Claudia Preduca: Păi, dacă nu vrem ca ele să se blenduiască între ele, putem alege să le poziționăm diferit, spre exemplu, o nuanță pe pleoapa inferioară, una în pliu și una în colțul intern. Eu, de cele mai multe ori, aleg nuanțe care merg combinate între ele.

Nuanțele aprinse, blenduite pe zona de jos a ochiului, ne pun în evidență cearcănele? Cum scăpăm de acest lucru?

Claudia Preduca: Atât timp cât am făcut înainte corectarea cearcănelor, nu ar trebui să avem problema asta.

Ce ustensile ar trebui să folosim pentru ca nuanțele pe care le folosim pentru machiajul ochilor să nu se mai împrăștie pe ten?

Claudia Preduca: Nu ține de ustensile, ci de tehnica pe care tu o ai să folosești pensula respectivă.

Ce recomanzi, gene pe bandă sau smocuri, pe care să le aplicăm separat?

Claudia Preduca: Din nou, depinde de efectul dorit, dacă vrem ceva mai natural, clar smocuri, dacă vrem ceva extra, genele bandă.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.