Ce mănâncă Monica Anghel, după ce a slăbit zeci de kilograme. Alimentul pe care nu-l consumă niciodată

Monica Anghel nu se înfometează, ci este foarte atentă la ceea ce mănâncă

Monica Anghel și-a schimbat complet silueta în ultima vreme. Celebra artistă primește din ce în ce mai des complimente, dar și întrebări despre stilul său de viață. Acum s-a aflat ce mănâncă Monica Anghel după ce a slăbit zeci de kilograme. Există un aliment pe care nu-l mai consumă deloc.

Ce mănâncă Monica Anghel, după ce a slăbit zeci de kilograme

Monica Anghel nu se înfometează, ci este foarte atentă la ceea ce mănâncă. Se asigură tot timpul că mesele ei sunt echilibrate, dar și că bea cel puțin doi litri de apă pe zi. A eliminat complet băuturile carbogazoase. Atunci când simte nevoia să mănânce ceva dulce preferă un fruct sau prune uscate. De asemenea, mărturisește că a renunțat complet la cozonac pentru că și-a dat seama că nu-i face deloc bine.

“Mă hrănesc corespunzător. Am două mese pe zi, foarte echilibrate. În general beau cel puțin 2 litri de apă pe zi, nu beau băuturi carbogazoase, sucuri, mă hidratez foarte bine. Dacă simt nevoia de dulce mănânc un fruct, dacă simt nevoia de ceva foarte dulce îmi cumpăr câteva prune uscate dar nu mănânc mai mult de 5 pe zi pentru că sunt foarte dulci și foarte concentrate. Cafeaua o beau fără zahăr, fără lapte, îmi place așa cum este. (…) Trebuie să recunosc că mie cozonacul nu mi-a făcut bine niciodată. Nu mai mănânc pentru că de fiecare dată când mâncam câte o felie de cozonac, aveam arsuri”, a spus Monica Anghel pentru click.ro.

Monica Anghel
Monica Anghel

Cu ce înlocuiește Monica Anghel dulciurile: “Se pot găsi o grămadă de variante”

Atunci când apare pofta de dulce, Monica Anghel are mai multe alternative. Artista a dezvăluit că are mai multe rețete fără zahăr care au un gust foarte bun deoarece ea a renunțat complet la acest aliment. Potrivit ei, există foarte multe variante pentru a înlocui zahărul. Cât despre felul în care arată acum, Monica Anghel mărturisește că a decis să slăbească și să aibă mai multă grijă de ea deoarece începuse să aibă dureri de șold și de genunchi.

“Am niște rețete de dulciuri fără zahăr care sunt extraordinar de bune. De exemplu, m-am hotărât deja, o să-mi fac la cuptor dovleac copt, cu un praf de îndulcitor deasupra, un cheesecake la cuptor, dar fără blat, poate o să fac și niște cremă de zahăr ars dar fără zahăr. (…) Se pot găsi o grămadă de variante. Important e să te simți bine. Eu nu sunt nici că așa trebuie nici că arăt cel mai bine, trebuie să ne simțim bine așa cum suntem. Aceasta a fost decizia mea să am grijă de mine, să slăbesc pentru că apăruseră dureri și la genunchi și la șold și așa mai departe”, a mai spus Monica Anghel pentru sursa citată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8.2 52 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *