Cu ce probleme se confruntă Monica Anghel. Artista a fost nevoită să renunțe la concerte, și-a dorit ca fanii să afle direct de la ea

Monica Anghel nu are liniște în ultimul timp
Cu ce probleme se confruntă Monica Anghel. Artista a fost nevoită să renunțe la concerte, și-a dorit ca fanii să afle direct de la ea

Monica Anghel este una dintre artistele care a trecut printr-o mulțime de transformări de-a lungul timpului, fie ele fizice sau profesionale. Artista se confruntă cu probleme chiar din cazua aspectului său actual, fiind pusă la zid pentru că ar fi prea slabă, și asta după ce ani întregi s-a luptat cu kilogramele în plus. Nu asta este, însă, cea mai mare problemă a Monicăi Anghel. Fiul său a avut un accident banal, dar grav, în urma căruia a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

Monica Anghel, secată de puteri după accidentul fiului

Monica Anghel a fost invitată alături de Natalia Mateuț, Andrei Ștefănescu și Cătălin Cazacu în platoul Antena Stars, unde a vorbit despre problemele pe care le are în momentul de față. Cea mai dificilă situație este cea în care se află fiul acesteia, în vârstă de 12 ani. Aviv trece prin momente grele de când și-a fracturat piciorul, iar cântăreața a fost nevoită să își anuleze toate evenimentele la care trebuie să participe vara aceasta pentru a avea grijă de el. Totul este foarte greu de suportat, mai ales pentru băiat, care era foarte activ înainte de accident, făcea mai multe sporturi și se menținea în formă. Acum, mișcările complicate sunt dureroase pentru Aviv.

„Da, cu Aviv a fost un accident banal, era iarba udă și a alunecat nu știu cum, a avut fractură de peroneu, maleolă și tibie. A avut piciorul în gips o lună și ceva. I-au pus două tije, acum a început recuperarea, o să mergem la bazin. I-a fost foarte greu și lui și nouă. Am renunțat la concerte, la tot, ca să am grijă de el. El e cel mai important, eu sunt mâna de fier, soțul meu îi face toate poftele, dacă ne certăm de la ceva, de la asta ne certăm. Și eu am fost afectată perioada asta de presiune cu copilul, acum simt așa fizic”, a declarat Monica Anghel în cadrul emisiunii, care a recunoscut că nici ea nu a mai făcut sport în ultimul timp din cauza stresului.

Artista este judecată din cauza kilogramelor în minus

Iar în timp ce artista nu știe cum și ce să mai facă pentru a-și vedea fiul bine, urmăritorii săi o pun la zid și o judecă din cauză că ar fi slăbit mult prea mult. Monica Anghel susține că primește multe „plângeri” din partea fanilor privind aspectul său fizic, însă printre atâtea alte probleme reale, acesteia nu îi pasă și își continuă viața ca și până acum, încercând să treacă cu vederea părerile negative ale necunoscătorilor.

„Capitolul ăsta cu slăbitul a început în urmă cu 6 ani. Acum nici nu mă mai îngraș și după slăbesc, cum s-a întâmplat în viața asta, acum sunt câțiva ani la mijloc, asta nu poți să o faci de o zi pe alta, înainte mai slăbeam și după iar mă îngrășam. Lumea mereu are de comentat, când ești gras, nu e bine, când ești slab, nu ești bine. Mă confrunt cu păreri dar nu le răspund, vin oamenii și îmi zic , dar nu îmi pasă, important e sa mă simt eu bine cu mine, fiecare să zică ce vrea, e părerea lor, nu a mea”, a mai explicat artista.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *