Sfatul prețios pe care i l-a dat Monica Anghel fiului său: „Asta mi se pare cel mai important”. Ce face Aviv la doar 13 ani: „Are un program extrem de încărcat” VIDEO EXCLUSIV

Sfatul prețios pe care i l-a dat Monica Anghel fiului său: Asta mi se pare cel mai important. Ce face Aviv la doar 13 ani: Are un program extrem de încărcat VIDEO EXCLUSIV

Monica Anghel are o viață superbă, bucurându-se de o carieră strălucită și un fiu minunat, Aviv. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre fiul ei, explicând că acesta are un program încărcat. Totuși, atunci când vine vorba despre viitor, artista se preocupă de fericirea fiului său, susținându-l în tot ceea ce își dorește să facă.

Monica Anghel, despre fiul ei, Aviv

Monica Anghel este extrem de atentă la silueta sa, arătând extraordinar. Atunci când vine vorba despre fiul ei, Aviv, vedeta ne-a dezvăluit că adolescentul face mult sport, ba chiar o însoțește la antrenamente:

„Merge cu mine, face sport. Înoată extraordinar de bine, face echitație, merge cu mine la antrenamente de 3 ori pe săptămână, iar de 2 ori pe săptămână face și karate. Face foarte mult sport. Îi mai spun câte una sau câte alta, dar nu vreau să îl bag la dietă, el este acum în creștere și nu vreau să îl privez de anumite alimente care îl ajută în dezvoltare, atât fizic, cât și psihic. Creierul are nevoie de carbohidrați, pe care îi poți lua din pâine sau din paste. Evident, îi cumpăr pâine integrală sau paste integrale. Încerc să îi dau totul cât mai sănătos, dar nu îl privez de lucrurile acestea.”

Vezi și Monica Anghel are de furcă cu fiul ei în vârstă de 12 ani. „Aviv este mai gelos decât soțul meu”. Ce îi face când o vede îmbrăcată într-o „rochie un pic mai decoltată”

Fiul ei se bucură de foarte multe activități

Pe lângă faptul că face foarte mult sport, Aviv studiază chitara, pianul, iar, în același timp, face cursuri de actorie. Adolescentul are un program încărcat, iar Monica Anghel îl susține în tot ceea ce își dorește să facă, fiind extrem de mândră de băiatul său:

„El este foarte înalt, dar nu este gras, este un copil foarte bine dezvoltat. Are mușchi, face foarte mult sport. Trebuie să și mănânce. Face sport, învață, are școală, face pian, chitară, actorie. Are un program extrem de încărcat. Nu îl pun, el vrea să facă lucrurile acestea. Am zis OK, evident că îl susțin, ca orice părinte atunci când copilul lui vrea să facă ceva. Nu știu ce o să facă mai târziu, este încă micuț, în toamnă face 13 ani. Dar este mai înalt ca mine, poartă 44 la picior și are 1,70 la aproape 13 ani, e bărbat în toată regula.”

Vezi și Cum își educă Monica Anghel copilul: „Îi spun în permanență, mamă nu avem bani pentru asta. Nu sunt nici săracă, dar nu fac parte nici din categoria oamenilor bogați” VIDEO EXCLUSIV

Ce sfat i-a oferit

Monica Anghel nu se gândește încă la faptul că fiul său poate să urmeze o carieră de artist, căci vedeta își dorește, înainte de toate, ca adolescentul său să fie sănătos, fericit și echilibrat. Totuși, aceasta i-a dat lui Aviv un sfat prețios cu privire la viitor:

„O să vedem, nu mă gândesc la asta. (n.r. că o să se facă artist) Eu atât i-am spus: „Mamă, indiferent de ce profesie o să vrei să ai, să îți dorești să fii cel mai bun! Să faci cu plăcere ce o să faci! Dacă vrei să fii măturător de stradă, trebuie să fii cel mai bun! Dacă vrei să fii tâmplar, trebuie să fii cel mai bun tâmplar! Dacă vrei să fii profesor, trebuie să fii cel mai bun profesor!”. Eu nu îi spun copilului meu: „Trebuie să faci asta, trebuie să înveți asta, în viață trebuie să fii așa!”. Nu! Eu vreau să fie sănătos, fericit, echilibrat. Asta mi se pare cel mai important.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *