Monica Anghel are de furcă cu fiul ei în vârstă de 12 ani. „Aviv este mai gelos decât soțul meu”. Ce îi face când o vede îmbrăcată într-o „rochie un pic mai decoltată” VIDEO EXCLUSIV

S-a descurcat bine și ca fotomodel: ”Nu am exersat”

Monica Anghel are o relație extrem de apropiată cu fiul ei, Aviv. Cei doi se înțeleg de minune și, deși băiatul se apropie cu pași repezi de adolescență, în continuare rămâne extrem de atașat de ea. Cu toate acestea, Monica Anghel a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că Aviv este pe zi ce trece tot mai gelos și că mereu îi atrage atenția atunci când are impresia că mama lui iese mult prea decoltată din casă.

Monica Anghel și-a schimbat complet stilul vestimentar

De când a slăbit, iar măsurile ei se apropie de cele ale unui fotomodel, Monica Anghel și-a schimbat complet stilul vestimentar. Ce-i drept, artista mereu a fost nonconformistă și i-a plăcut să investească în haine și accesorii. Acest lucru însă nu este tocmai pe placul fiului ei, Aviv, în vârstă de 12 ani.

„Vreau să spun că Aviv este mai gelos decât soțul meu. Adică dacă mă vede cu o rochie un pic mai decoltată vine la mine și mă verifică, îmi spune că e prea decoltată. Deci…Eu nu cred că o să fiu la fel ca el atunci când o să vină cu vreo fată acasă. Habar nu am. Sper să nu fiu așa”, a povestit amuzată Monica Anghel pentru EGO.ro. Tocmai de aceea Aviv nici nu a văzut-o înainte de apariția ei pe podiumul de modă.

„Nu am cum să fiu geloasă”

De cealaltă parte, Monica Anghel ne-a mărturisit că ea nu este la fel de posesivă atunci când vine vorba de fiul ei și că este conștientă de faptul că, la un moment dat, în viața lui vor apărea și alte femei. Chiar dacă nu vrea să accepte faptul că în curând fiul ei va fi adolescent, artista a început să se pregătească sufletește pentru această etapă.

„E încă mic. Are doar 12 ani. Evident că sună fete, iese cu ele la o prăjitură, la un suc, la un film. Dar în rest e tot băiatul meu. Seara vine să ne îmbrățișăm, ne drăgălim amândoi. Totuși. A început să dea un pic semne de preadolescență, să zicem, dar e totuși normal. E băiat. Vrea să iasă cu domnișoare, vede pe Instagram, pe Facebook”, a mai declarat Monica Anghel, completând că va încerca să nu fie geloasă pe viitoarele iubite ale lui Aviv, dar nici nu crede că va fi o foarte bună prietenă cu acestea, astfel încât să le împrumute lucruri din garderoba ei. „Nu am cum să fiu geloasă. Asta cu gențile, pantofii, bijuteriile să le dau cadou iubitelor lui mai vedem. Nu te baza pe asta. Mai vedem”.

„La vârsta mea și după atâția ani de carieră îmi permit să fiu foarte relaxată”

Până se vor inversa rolurile, Monica Anghel va trebui să suporte remarcile fiului ei, mai ales acum, că și-a descoperit o nouă vocație. Îi place atât de mult scena, încât și pe un podium de modă se simte la fel de relaxată și de sigură pe ea. Miercuri seara, Monica Anghel a intrat în pielea unui manechin și a defilat în cadrul unei prezentări de modă semnată de buna ei prietenă Cera Mihăilescu.

Monica Anghel, în postura de manechin pe podium
Monica Anghel, în postura de manechin pe podium

Fără pic de emoție, artista a urcat pe podium ca și cum ar fi făcut asta de-o viață.

„Nu am exersat. Așa sunt eu și am așa mă simt eu bine. Sunt foarte relaxată în general. La vârsta mea și după atâția ani de carieră îmi permit să fiu foarte relaxată. Chiar mi-am câștigat acest drept. M-am simțit foarte bine în această prezentare de modă. Am schimbat două ținute. Puteam să schimb și 100. Am fost la o probă și după aceea am fost la fitting să vedem exact cu ce ne încălțăm, cu ce ne asortăm bijiteriile și toate astea”, ne-a povestit Monica imediat după prezentarea de modă.

A primit oferte și pentru alte prezentări de modă

Atitudinea ei de pe scenă a atras atenția nu doar invitaților, ci și pe cea a lui Alin Gălățescu, care imediat i-a făcut propuneri și pentru alte prezentări de modă pe care acesta le organizează de câteva ori pe an.

„Mă bucur tare mult că Cera Mihăilescu s-a gândit la mine și, printre altele, îți fac o mărturisire, domnul Alin Gălățescu, directorul artistic al show-ului din această seară, mi-a făcut deja o altă propunere. Dar încă nu pot să vorbesc despre asta. Nu voi renunța niciodată la muzica pe care o fac de atâția ani și o fac cu cea mai mare dragoste, dar, de ce nu. Orice eveniment este binevenit. Asta ține de personalitatea mea, așa simt eu și așa fac. Nu știu dacă o să mă duc și în zona de design, în clipa asta este important că show-ul a ieșit minunat și mă bucur din toată inima că am fost pe această scenă  de prezentare de modă alături de toate aceste doamne remarcabile care au defilat”, a mai povestit artista pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.