Monica Anghel, siluetă de fotomodel. Ținuta inedită cu care a întors toate privirile, așa nu ai mai văzut-o

Artista a fost în centrul atenției

Pe 23 octombrie, la InterContinental Athénée Palace Bucharest, a avut loc cea de-a 33-a ediție Soirees de la Mode. 17 designeri români și-au prezentat colecțiile și i-au adus un omagiu lui Coco Chanel, una dintre cele mai mari creatoare de modă ale secolului XX. Mai multe vedete au defilat pe podium, însă Monica Anghel a fost cea care a întors toate privirile.

Monica Anghel arată fenomenal după ce a slăbit

Evenimentul Fashion Arty a fost organizat de Claudiu Pavelin Gălățescu și este dedicat aniversării a 140 ani de la nașterea lui Coco Chanel. Acest eveniment este unul dintre cele mai longevive din țară. Se știe că Coco Chanel a schimbat pentru totdeauna moda la nivel mondial și conceptul de îmbrăcăminte pentru femei.

Fashion Arty este organizat de Claudiu Pavelin Gălățescu și este închinat aniversării a 140 ani de Chanel. Este cel mai longeviv eveniment din țară. Coco Chanel a schimbat pentru totdeauna moda la nivel mondial și conceptul de îmbrăcăminte pentru femei. De aceea, la acest eveniment s-au folosit diverse materiale, combinate cu funde si bijuterii glamour.

„Pe lângă tema generoasă şi bogată în simboluri, această ediţie reprezintă şi întoarcerea acasă în sala Le Diplomate din Athenee Palace – devenit Intercontinental – unde am creat Seri de Modă de neuitat timp de 12 Ani, înainte, mari personalităţi artistice, culturale, istorice fiind celebrate prin creaţiile designerilor români autentici în aceste numeroase ediţii de poveste ale Soirees de la Monde”, a spus Alin Gălățescu.

A îmbrăcat cea mai mulată rochie

Evenimentul a avut la bază creațiile unora dintre cei mai talentaţi designeri români ai momentului, inspirați de Tema Ediţiei cu nr. 33: „140 de Ani de CHANEL” – şi iconografia şi conceptele ei specifice, bază a Istoriei Modei. Au fost peste 70 de Look-uri, 70 de modele şi persoane publice într-o sală arhiplină, cu peste 400 de invitați.

Pe podium au defilat multe vedete din România, printre care: Monica Anghel , Alina Sorescu, Rita Mureșan, Laura Stone, Olivia Păunescu, Alexandra Velniciuc,  Codruța Sanfira, Dana Săvuică, Adina Halas, Arianne Chavasse, Oana Zara, Misty, Doinița Oancea, Luminița Velciu, Ana Maria Brânză, Sorina Rotaru, Eliana Bogdan, Anisa Săndulache, Ana Maria Pop, Adina Cotigă, Bassan Dabbas, Eduard Mircea Uzunov, Cristina Dragna, Roxana Ghiorghian, Diana Sar.

Îndrăgita solistă a îmbrăcat o rochie neagă, mulată, care i-a scos în evidență silueta impecabilă. În ultimii ani, Monica Anghel a reușit să slăbească peste 30 de kilograme, ajungând acum la 55 de kilograme.

Ce dietă a ținut

Pentru a ajunge la această greutate, vedeta a fost nevoită să renunțe la o serie de alimente și să adopte un stil de viață sănătos.

”Am renunțat total la zahăr și la tot ce conține zahăr! Se întâmplă foarte rar (să mai gust, n.red.) și toată lumea insistă și îmi spune: ”dar măcar ia o gură și gustă”. Cafeaua o beau tot fără zahăr. Eu, când simt nevoia de dulce, mănânc fructe și m-am învățat cu chestia asta. Și spuneam că atunci când iau câte o linguriță de ceva dulce, când mă mai duc pe la știe ce petrecere, realmente simt toate chimicalele posibile și imposibile în prăjitura aceea sau ce este.

Mai fac în casă diverse dulciuri, dar fără zahăr. Pentru că sunt tot soiul de înlocuitori care sunt sănătoși și prepar genul acesta de dulciuri în casă și chiar sunt foarte ok. Am mai renunțat, total, la alimentele procesate, care sunt îngrozitor de nocive. Nu zic că nu mai iau, rareori, câte o feliuță de mezel de poftă, dar vreau să spun că după o feliuță de mezel, începe să mă doară stomacul. Și atunci de ce să nu le elimin?”, spune Monica Anghel, potrivit viva.ro.

Citește și: Alimentele pe care Monica Anghel le adoră. Ce mănâncă la prânz și cină. Secretul pentru o talie de viespe: “Poți mânca cât vrei, nu te îngrași”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *