Ce meserie are Irina Columbeanu în America. Unde s-a angajat la 17 ani, tatăl ei a făcut anunțul surprinzător

Irina lucrează în Los Angeles

Scris de: Daoud Andra

27 Jan. 2024

Ce meserie are Irina Columbeanu în America. Unde s-a angajat la 17 ani, tatăl ei a făcut anunțul surprinzător

La doar 17 ani, Irina Columbeanu câștigă deja primii ei bani. Fiica lui Irinel și a Monicăi Gabor s-a angajat recent, iar o parte din banii pe care îi câștigă îi trimite tatălui ei, în România. Fostul afacerist a dezvăluit cu ce se ocupă adolescenta și ce planuri de viitor are.

Irina Columbeanu își ajută tatăl cu bani

Fostul milionar de la Izvorani trece, de câteva luni, printr-o situație extrem de dificilă. Irinel Columbeanu s-a mutat la azil și o duce foarte prost cu banii, astfel că trăiește din bunăvoința prietenilor, dar și a fiicei lui. Irina Columbeanu s-a angajat recent în America, acolo unde locuiește alături de mama ei și de partenerul acesteia, Mr. Pink.

Invitat de curând în podcastul ”Fiță cu Adiță”, filmat acasă la manelistul Tzancă Uraganu, Irinel Columbeanu a povestit că Irina lucrează pe post de chelneriță, în Los Angeles, și că îl ajută și pe el cu bani. Fostul afacerist este foarte mândru de fiica lui, care se descurcă excelent la școală, conduce mașina și a învățat deja să câștige bani. În ceea ce privește meseria pe care vrea să o urmeze pe viitor, Iri a spus că fiica lui își dorește să devină profesoară de limba franceză.

Citește și: Selly, critici dure la adresa lui Irinel Columbeanu după ce a rămas falit: “El a dat foarte mulți bani pe femei”

”Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4, nu așa mare ca cel al domnului Tzancă. Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe munca ei. S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, nu știu exact numele, dar nici nu are importanță. Este chelneriță acolo. De asemenea, își dorește să se facă profesoară de limba franceză.”, a spus fostul milionar.

Irinel Columbeanu este ajutat cu bani de fiica lui

Cum și-a propus Irinel să facă bani

Chiar dacă se află într-o situație dificilă, Irinel Columbeanu nu își pierde speranța că se poate redresa pe plan financiar. Fostul milionar a scris în ultimii ani trei cărți autobiografice, însă vânzările lor nu i-au adus suficienți bani cât să trăiască fără griji. Cu toate acestea, Iri nu renunță la ideea de a-și povesti în continuare viața și i-a propus fiicei sale să scrie cel de-al patrulea volum.

Citește și: Ce i-a spus Irina Columbeanu tatălui său după ce a aflat că s-a mutat la azil: “Cred că așa a vrut Dumnezeu. Sper să mă viziteze”

”Sper să reuşesc să găsesc o afacere care să mă scoată din situaţia asta. Am scris şi o carte şi am crezut că o să-mi rezolv necesităţile financiare, dar nu a fost să fie aşa. Poate dacă am ambiţia asta să mai scriu o carte în care să vorbesc despre lucrurile de aici, din această instituţie, şi sper să beneficiez de bunăvoinţa celor care au publicat primele mele cărţi… Eu m-am gândit la o altă variantă, i-am propus Irinei să scrie următoarele volume şi să facă acest lucru în limba chineză”, a dezvăluit fostul afacerist, la RTV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *