Ce meserie are soția lui Florin Dumitrescu. Motivul pentru care Cristina a fost dată în judecată de Antena 1

Femeia îi este alături de 10 ani

Scris de: Daoud Andra

14 Mar. 2024

Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, formează un cuplu de mai bine de un deceniu și au împreună două fetițe. Cei doi s-au cunoscut la restaurantul la care lucra chef-ul și au rămas împreună de atunci, inclusiv în perioadele dificile. Cu ce se ocupă soția lui Florin Dumitrescu și de ce este vizată de un proces în prezent.

Cu ce se ocupă soția lui Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu trăiește, de aproximativ un deceniu, o frumoasă poveste de dragoste cu o femeie cu câțiva ani mai mare decât el. Cristina Sima, devenită Dumitrescu între timp, i-a dăruit celebrului bucătar două fetițe. Mai mult, cei doi împărtășesc pasiunea pentru gastronomie, dar Cristina a decis să stea departe de lumina reflectoarelor.

Soția lui Florin Dumitrescu are un blog de beauty, dar și o pasiune pentru dulciuri. În urmă cu ceva timp, ea a absolvit un curs de preparat deserturi raw vegane și, în paralel, și-a susținut soțul în toate activitățile acestuia. Florin Dumitrescu spunea despre ea că a știut că este sufletul lui pereche, din clipa în care a văzut-o pentru prima dată.

Citește și: Ce cadou inedit i-a pregătit Florin Dumitrescu soției sale. Fanii au reacționat imediat, când l-au văzut: “Înseamnă despărțire, o spun din experiență”

”Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea”, a povestit celebrul bucătar, în urmă cu ceva timp, pentru revista VIVA!

Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina

Cristina Dumitrescu, dată în judecată de Antena 1

De când au părăsit Chefi la Cuțite, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu sunt vizați de mai multe procese. Antena 1 i-a dat în judecată, fiecare dintre ei având, în prezent, mai multe procese pe rol. În timp ce Scărlătescu a dezvăluit recent că Antena nu le-ar fi plătit salariile pentru sezonul 12, Florin Dumitrescu a anunțat pe rețelele de socializare că este vizat de un nou proces.

Nu doar bucătarul, ci și soția sa a fost dată în judecată de Antena 1. Potrivit informațiilor de pe Portalul Instanțelor de Judecată, dosarul are ca obiect ”pretenții”, iar la categoria pârâți apare și Cristina Dumitrescu.

Citește și: Război total între Antena 1 şi Dumitrescu, Scărlătescu şi Bontea. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp: „Deja începe să îmi fie teamă”

”Încă un proces. Hai că se poate! După o viață petrecută departe de ilegalități și departe de conflicte mă trezesc cu PATRU procese în instanță, unul dintre ele intentat de noi. Doaaaamne ferește. Am învățat multe în ultima perioadă din lumea aceasta a tribunalului și am înțeles că hârtia suportă orice, dar chiar și așa, deja începe să îmi fie teamă să nu se ajungă și la alte chestii. Poate ar fi cazul să îmi fac un filmuleț cu semnele corporale și să îmi las gps-ul pornit constant să pot fi găsit în orice situație că practic doar atât a mai rămas. Să vă fie cu noroc și sănătate, dragi foști colegi și foști angajatori, poate la un moment dat o să reveniți la gânduri mai bune!”, a scris Florin Dumitrescu, pe rețelele de socializare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *