Război total între Antena 1 şi Dumitrescu, Scărlătescu şi Bontea. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp: „Deja începe să îmi fie teamă”

Iată anunțul lui chef Florin Dumitrescu!

Antena 1 și foștii jurați de la Chefi la Cuțite sunt în centrul unui scandal de proporții, după ce aceştia din urmă au refuzat să participe la filmările sezonului 13 al celebrului show culinar. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea s-au trezit cu patru procese în instanță, dintre care unul intentat de ei și restul de Antena Group. Iată ce anunț a făcut chef Florin Dumitrescu!

Scandal monstru între Antena 1 şi Dumitrescu, Scărlătescu şi Bontea

Anul trecut, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea au renunțat la emisiunea Chefi la Cuțite în care au fost juraţi timp de 12 sezoane. Ei şi-au motivat decizia spunând că se simt obosiți.

Ulterior, producătorii show-ului au fost nevoiță să caute noi jurați și i-au găsit pe Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia. Cu toate astea, conducerea Antenei 1 nici nu concepe să lase lucrurile așa. Astfel, i-a dat în judecată pe foștii jurați ai emisiunii.

Dumitrescu, Scărlătescu şi Bontea au procese peste procese cu Antena 1

Chiar ieri, pe data de 12 martie, Antena Group a dechis noi acţiuni în instanţă împotriva celor trei foști jurați de la Chefi la Cuțite, conform informațiilor publicate pe Portalul Instanţelor de Judecată.

Trustul a deschis căte un proces distinct pe numele fiecăruia dintre bucătari, obiectul fiind ”pretenţii”. În plus, Antena Group a dat-o în judecată şi pe soţia lui Florin Dumitrescu, Cristina Sima Dumitrescu.

Citește și Cătălin Scărlătescu rupe tăcerea! Dezvăluiri neașteptate, la câteva luni de când a părăsit Chefi la Cuțite de la Antena 1: “Nu ne-au plătit salariile pentru sezonul 12!”!

”Încă un proces”

După ultimul ”atac” al trustului, chef Florin Dumitrescu a reacționat pe rețelele sociale. El a transmis, mai în glumă, mai în serios, că începe să se teamă chiar și pentru viața sa.

”Încă un proces. Hai că se poate! După o viață petrecută departe de ilegalități și departe de conflicte mă trezesc cu 4 PATRU procese în instanța, unul dintre ele intentat de noi.

Doaaaamne ferește. Am învățat multe în ultima perioada din lumea această a tribunalului și am înțeles că hârtia suportă orice, dar chiar și așa, deja începe să îmi fie teamă să nu se ajungă și la alte chestii.

Poate ar fi cazul să îmi fac un filmuleț cu semnele corporale și să îmi las gps-ul pornit constant să pot fi găsit în orice situație că practic doar atât a mai rămas.

Să va fie cu noroc și sănătate, dragi foști colegi și foști angajatori, poate la un moment dat o să reveniți la gânduri mai bune!”. a scris jostul jurat de la Chefi la Cuțite.

Citește și Schimbări la Chefi la Cuțite. Cu ce reguli noi vine sezonul 13, după plecarea lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *