Schimbări la Chefi la Cuțite. Cu ce reguli noi vine sezonul 13, după plecarea lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Vezi ce schimbări au fost anunţate la Chefi la Cuțite 2024!

Chefi la Cuțite 2024 vine la pachet cu surprize neașteptate pentru fani. Ce se întâmplă după plecarea lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu de la Antena 1? Ei bine, celebrul show culinar schimbă regulile competiției. S-a aflat ce se va petrece în îndrăgita emisiune. Iată ce trebuie să știe telespectatorii!

Când începe Chefi la Cuțite 2024

Ești fan al emisiunii culinare de la Antena 1? Ei bine, dacă da, atunci cu siguranță ești la curent cu tot ce înseamnă Chefi la Cuțite 2024. După cum știi deja, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu nu se vor mai afla, anul acesta, la pupitrul juriului.

În locul lor au fost aduşi patru bucătari. Este vorba despre Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefan Popescu și Chef Alexandru Sautner. În 2024, luptele pentru amulete vor fi acerbe. De ce? Cine va ieși învingător?

Urmărește emisiunea începând cu data de 18 martie, de la 20:30. Show-ul culinar se va difuza de trei ori pe săptămână, la Antena 1, în zilele de luni, marţi şi miercuri.

Chefi la Cuțite 2024 vine cu reguli noi. Despre ce e vorba?

Cu singuranță, mulți fani ai emisiunii de la Antena 1 se întreabă cum se va desfășura competiția după plecarea lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, mai ales că în locul lor au fost aduși nu mai puțin de patru jurați.

Ei bine, de curând, producătorii show-ului au anunțat că regulile la Chefi la Cuțite 2024 vor fi diferite de ce știam din sezoanele trecute. Concurenții, ca și până acum, se vor lupta în etapa preselecțiilor să obțină un loc în bootcamp.

Însă, și cei patru jurați, Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefan Popescu și Chef Alexandru Sautner, vor duce o luptă crâncenă pentru un loc în etapa confruntărilor pe echipe. Prin urmare, amuletele vor deveni acum extrem de importante, fiindcă ele vor putea trimite un Chef în etapa următoare.

Citește și Cine este chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite. A gătit pentru regina Elisabeta a II-a și are 4 restaurante deschise în Italia!

Doar trei dintre cei patru jurați vor putea să-și alcătuiască echipe

Așadar, dintre cei patru jurați, doar trei vor avea șansa de a-și alcătui echipe cu care să concureze pentru marele premiu al sezonului 13. Punctajul obținut la amulete fiind criteriul în funcție de care se vor decide cine sunt cei trei Chefi din etapa confruntărilor.

O altă noutate este aceea că cei pasionați de gastronomie vor trece mai departe de preselecții doar dacă primesc trei cuțite. Însă, concurenții ale căror preparate obțin doar două cuțite mai au o șansă. Aceștia pot intra în bootcamp dacă vor reuși să-i convingă pe jurați că își merită locul în competiție, cu o pledoarie argumentată cât mai inspirat.

Fiecare dintre Chefi va acorda un cuțit de aur atunci când va descoperi un concurent aparte, care-l va cuceri indubitabil cu talentul culinar, dar și cu experiența și personalitatea sa, astfel că audițiile vor aduce acum în platoul Chefi la cuțite strălucirea a patru cuțite de aur.

Valoarea acestei recompense se va păstra chiar dacă juratul care a acordat-o nu intră în etapa battles-urilor. El va decide în ce echipă va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Citește și Când începe emisiunea „Chefi la cuțite”, sezonul 13. Data și ora au fost dezvăluite de Antena 1. Așteptarea fanilor a luat sfârșit!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *