Când începe emisiunea „Chefi la cuțite”, sezonul 13. Data și ora au fost dezvăluite de Antena 1. Așteptarea fanilor a luat sfârșit

Iată când debutează sezonul 13 al emisiunii ”Chefi la Cuțite”!

Veste excelentă pentru fanii ”Chefi la Cuțite”! Cel mai îndrăgit cooking show de la noi din țară revine pe micile ecrane cu un nou sezon, cel cu numărul 13. Anul acesta, la masa juriului se vor afla noi bucătari, după ce Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au renunțat la proiect. Iată când se va vedea emisiunea de la Antena 1 și ce surprize au pregătit producătorii!

În ce dată are premiera ”Chefi la Cuțite”, sezonul 13

Anunț important pentru fanii ”Chefi la Cuțite”! În urmă cu puțin timp, șefii de la Antena 1 au anunțat când va avea loc premiera sezonului 13. Ei bine, potrivit acestora, cel mai apreciat cooking show din România va reveni pe sticlă pe data de 18 martie.

Așadar, emisiunea va merge înainte și fără Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Amintim că cei trei bucătari au anunțat, în toamna anului trecut, că renunță la proiectul ”Chefi la Cuțite”. Ei și-au motivat decizia acuzând o stare avansată de oboseală.

Cine sunt noii juraţi de la ”Chefi la Cuţite”

După plecarea celor trei jurați enumerați mai sus, producătorii au fost nevoiți să caute alte variante. Și până la urmă, aceștia au ales nu trei, ci patru chefi. Este vorba despre Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia.

Acum, rămâne de văzut ce succes vor avea aceștia la public. Celebrul show culinar va fi difuzat de Antena 1  în zilele de luni, marți și miercuri, începând cu ora 20:30.

Citește și Elena Matei de la Survivor și Chefi la cuțite, însărcinată în 5 luni. A postat primele imagini cu burtica de gravidă!

”Chefi la Cuțite” vine cu reguli noi

Șefii de la Antena 1 a anunțat că sezonul 13 al îndrăgitei emisiuni vine cu reguli noi, însă nu au oferit foarte multe detalii. Rămâne ca telespectatorii să afle toate informațiile pe data de 18 martie.

”Cu cei patru Chefi pe scaunele de jurați, sezonul 13 Chefi la cuțite va duce competiția gastronomică la un nou nivel. Întrecerea între jurați se anunță încărcată de tensiune, formatul show-ului urmând să dezvăluie noi reguli care vor face și mai intense luptele pentru amulete – și asta pentru că, dincolo de avantajele pe care le aduc, acestea vor decide cine sunt cei trei Chefi care vor ajunge în etapa Confruntărilor dintre echipe.

Despre ce noutăți este vorba și ce alte surprize aduce sezonul 13 al show-ului culinar telespectatorii vor descoperi la Antena 1, începând din 18 martie.”, au transmis conducătorii postului de televiziune.

Citește și Doliu la Chefi la cuțite. A murit vedeta îndrăgită de români: “Nu îmi vine să cred!”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *