Elena Matei de la Survivor și Chefi la cuțite, însărcinată în 5 luni. A postat primele imagini cu burtica de gravidă

Blondina traversează cea mai frumoasă a vieții sale.

Elena Matei a cunsocut celebritatea odată cu participarea la emisiunile de succes Survivor România și Chefi la cuțite. Vedeta a avut un parcurs impresionant în ambele show-uri, dar nu a reușit să câștige marele premiu al niciunuia dintre ele. Cu toate acestea, a rămas în inimile fanilor, pe care recent i-a bucurat cu veste extreaordinară: a anunțat că va deveni mămică. Însărcinată în 5 luni, Elena Matei a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să vină pe lume minunea ei, postând câteva fotografii cu burtica de gravidă.

Elena Matei de la Survivor și Chefi la cuțite, însărcinată în 5 luni

Elena Matei a cucerit publicul prin prezența sa la cele două show-uri de televiziune. Într-un adintre edițiile emisiunii culinare, tânăra și-a dezvăluit poevstea de viață. Ea a mărturisit că de-a lungul anilor a trecut prin multe momente dificile. A rămas singură, în România, după ce mama ei a plecat peste hotare. Fiind nevoită să își găteacă singură, și-a descoperit pasiunea pentru domeniul culinar.

Citește și: Doliu la Chefi la cuțite. A murit vedeta îndrăgită de români: “Nu îmi vine să cred!”

Și la Survivor România a avut un parcurs foarte bun. Ea a impresionat publicul, dar a câștigat și simpatia colegilor ei din echipa Războinicilor, care nu s-au putut abține și au plâns atunci când aceasta a fost eliminată. Elena Matei a avut un discurs emoționant la final, în care a mărturisit că deși a dat tot cea a avut mai bun în timpul probelor, nu a fost suficient pentru ca ea să rămână în competiție.

Citește și: Cum arată acum Darius Dan Ursa, câștigătorul Survivor 2023. E total schimbat, transformare majoră: „Era mai bine poate fără atâtea kilograme”

”Poate nu era locul meu aici. Sunt supărată, pentru că mi-aș fi dorit să rămân, să lupt alături de echipa asta. Am dat tot ce am avut. Am făcut tot ce am avut în putință. Se pare că nu a fost suficient, dar pentru mine a fost suficient. Echipa asta e minunată”, spunea Elena Matei, după ce a fost eliminată de la Survivor.

”Imposibil de descris în cuvinte ceea ce simt în aceasta perioadă”

Chiar dacă aparițiile ei pe micile ecrane au fost tot mai rare în ultima perioadă, Elena Matei a rămas activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu noutățile din viața ei. Înainte de Sărbători, ea a dezvăluit că este însărcinată, iar acum fosta concurentă de la ”Survivor” și ”Chefi la Cuțite” se află în cea de-a cincea lună de sarcină.

Fericită din cale afară, tânăra mărturisește că abia așteaptă să își țină în brațe bebelușul. Pe contul ei de Instagram, Elena a postat și câteva imagini cu burtica de graviduță. În dreptul acestora, vedeta a scris un mesaj de-a dreptul emoționant:

”Imposibil de descris în cuvinte ceea ce simt în aceasta perioadă. Trece atât de repede. 5 luni cu tine. Can’t wait to meet u”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *