Ce meserie nouă are Monica Anghel, la 51 de ani. “Nu o fac pentru bani”. Artista a luat decizia, după ce a slăbit spectaculos

Artista a susținut deja două examene și mai are încă două

Monica Anghel a decis că este vremea să aibă o meserie nouă! Cunoscuta artistă în vârstă de 51 de ani este într-o formă de invidiat, motiv pentru care a vrut să ducă acest lucru la un alt nivel. Astfel, Monica Anghel a aprofundat cunoștințele învățate de la specialiști în domeniul sportului și al nutriției.

Monica Anghel are o nouă meserie. A susținut deja examene și a primit nota 10

Monica Anghel este acum și instructor de fitness. Artista a susținut două probe, scrisă și practică, unde a primit nota 10. Ea merge în continuare la sală, dar acum este și instructor.

După operația suferită la coloană, Monica Anghel și-a schimbat complet stilul de viață și a slăbit foarte multe kilograme. A avut nevoie de multă recuperare sub atenta supraveghere a specialiștilor, timp în care a avut un plant nutrițional personalizat și a făcut exerciții fizice corespunzătoare.

„Am luat nota zece la ambele probe, și la cea scrisă și la cea practică, și sunt instructor de fitness. Dar merg în continuare la sală și lucrez cu Bogdan Vasile, căruia îi sunt extrem de recunoscătoare pentru că e un om foarte echilibrat, știe extraordinar de multe lucruri și consider că acest curs, de 3 luni de zile, putea să dureze oricât de mult, că eu m-aș fi dus acolo nonstop. L-am făcut pentru mine ca să știu cum să mă antrenez”, a declarat Monica Anghel pentru Playtech Stiri.

Ce alte cursuri mai are Monica Anghel. Mai are de susținut două examene

Monica Anghel nu se oprește aici. După ce a obținut diplomă de instructor de fitness, artista vrea să fie și consultant psihologie nutrițională, dar și consultant nutriționist. După ce va promova și aceste două examene, Monica Anghel are de gând să își ia prietenele și să meargă la sală pentru a face exerciții chiar cu ea.

„Mai am pe 28 mai al doilea examen la cursul de consultant psihologie nutrițională și mai am încă un examen, în ianuarie, la consultant nutriționist. Și abia după aceea o să-mi strâng gașca de prietene să mergem undeva la o sală, să ne plătim toate abonamentul. Și pentru că știu ce am de făcut, să ne lase să facem toate exercițiile cu mine ca să zic așa, dar nu o să fac chestia asta pentru bani, nu m-am gândit la asta sau să-mi fac o sală, nu. Sunt săli peste tot, important este să mergem”, a mai spus Monica Anghel.

Vezi și – Alimentele la care a renunțat Monica Anghel, după ce a slăbit 43 de kg. A reușit să ajungă la greutatea dorită, iar acum nu se mai atinge de ele

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *