Ce meserie vrea să urmeze fiica Andreei Marin, Violeta. Nu are nicio legătură cu ce face vedeta

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr., a intrat anul acesta la liceu.
Ce meserie vrea să urmeze fiica Andreei Marin, Violeta. Nu are nicio legătură cu ce face vedeta

Ce meserie vrea să urmeze fiica Andreei Marin, Violeta. Fosta prezentatoare TV își iubește fiica nespus de mult și o sprijină în tot ceea ce face. Îi lasă libertatea de a face prorpiile alegeri, chiar dacă uneori poate nu corespund cu dorințele sale de părinte pentru propriul copil. Deși adolescenta abia a pășit la liceu, deja știe ce dorește să facă cu propria viață.

Ce meserie vrea să urmeze fiica Andreei Marin, Violeta

Andreea Marin este fără doar și poate un exemplu de urmat pentru cei care astăzi au o carieră în televiziune. Ambiția, seriozitatea, decența și eleganța au fost calitățile cu care „Zâna surprizelor” s-a făcut remarcată în peisajul mass-media autohton de-a lungul anilor și datorită cărora a devenit un adevărat etalon în domeniu.

Și dacă în plan profesional, Andreea Marin este o femeie împlinită, nici în viața personală lucrurile nu stau altfel. Fiica sa, Violeta, este acum centrul universului ei.

Și cum fiecare părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul său, Andreea Marin nu face excepție. Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică jr., pare să îi calce pe urme, cel puțin din punct de vedere al caracterului. Adolescenta a moștenit multe dintre calitățile mamei sale, însă nu și dorința de a face o carieră în televiziune. Cu ambii părinți cunoscuți de o țară întreagă, Violeta își dorește să urmeze o cariera complet diferită față de cele ale lor.

Andreea Marin a dezvăluit recent pentru Impact.ro ce drum și-a ales în viață fiica sa. Violeta a început o nouă etapă anul acesta, și anume liceul, dar cu toate acestea, știe ce carieră va urma după terminarea studiilor.

„Violeta este în anul IX la școală , e foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Așa se gândește ea și vom vedea, mai are încă niște ani de așteptat, dar așa își dorește. Se gândește la Drept în momentul acesta, dar eu i-am spus că mai are timp de revelații”, a declarat, pentru Impact.ro, Andreea Marin.

„Trebuie să le dăm aripi copiilor noștri”

Și cum cele două au o relație foarte bună, prezentatoarea TV își va sprijini fiica în alegerile pe care le va face, fiind conștientă că la un moment dat copilul va părăsi cuibul părintesc.

„Niciunui părinte nu cred că îi este ușor să accepte asta, dar trebuie să le dăm aripi copiilor noștri”, a spus, pentru Impact.ro, Andreea Marin.

Ce meserie vrea să urmeze fiica Andreei Marin, Violeta
Andreea Marin și fiica ei, Violeta

Mesajul emoționant al Andreei Marin în prima zi de liceu a Violetei

Andreea Marin și Violeta au un ritual la fiecare început de an școlar. În prima zi de școală cele două obișnuiesc să facă o fotografie împreună, lucru care s-a întâmplat și anul acesta, când Violeta a intrat la liceu. Mama ei a întâmpinat cu emoții puernice această nouă etapă a fiicei sale și a postat un mesaj impresionant pe rețelele de socializare.

„La fiecare început de an școlar, de când era de-o șchioapă, facem fotografia acestei zile împreună, în curtea școlii. Evit să o numesc „liceu” acum, deși am fată mare, doar două imagini ca aceasta ne mai despart de absolvire și de studiile superioare, nu-mi vine a crede că s-a scurs timpul atât de repede… Dumnezeu știe cel mai bine câte lacrimi, emoții, bătăi de inimă se ascund în spatele zâmbetului de mamă… Și ce nesfârșită dragoste!”, a scris vedeta în dreptul fotografiei cu fiica sa, postată pe Instagram.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.