Ce misiune specială au copiii născuți în septembrie. Tainele numerologice ale acestei luni VIDEO EXCLUSIV

Sfatul numerologului Adam Stavarache
Ce misiune specială au copiii născuți în septembrie. Tainele numerologice ale acestei luni VIDEO EXCLUSIV

Luna septembrie are particularitățile sale. Numerologul Adam Stavarache a dezvăluit ce misiune au copiii care se nasc în această lună, dar și ce e bine să faci în septembrie. Este o lună în care oamenii se pot bucura de multe beneficii!

Ce se întâmplă cu persoanele născute în luna septembrie: „Ei au un talent aparte, pe care nu îl știu”

Potrivit celebrului numerolog, luna septembrie, a noua lună din an, este a oamenilor în care s-a pierdut talentul de neam. Persoanele care au venit pe lume în această lună au un talent aparte, dar care trebuie descoperit. Sfatul lui Adam Stavarache este ca persoanele aflate în cauză să studieze gena familială și să își folosească puterea de a înțelege profund copacul energetic generic al neamului.

„Luna a noua este luna oamenilor în care s-a pierdut talentul de neam. Practic toți copiii care se nasc în luna a noua le este necesar să învețe să își dezvolte un talent. Ei au un talent aparte, pe care nu îl știu. Legătura este foarte strânsă cu neamul, neamul cu care tu vii. Toți copiii care se nasc în luna a noua trebuie să învețe să își găsească propriul talent sau să aducă în familie un talent care să devină foarte cunoscut. Majoritatea oamenilor în luna a noua până își găsesc talentul durează cam mult. E foarte important să se facă, recomand pentru că au un corp astral extrem de puternic, să studieze foarte bine gena familială, să își folosească cumva puterea asta de a înțelege profund copacul energetic generic al neamului. În momentul când înțelegi neamul unde s-a rupt poți vindeca. Sufletele de asta se nasc în luna a noua. Să își descopere această parte”, a dezvăluit numerologul Adam Stavarache la Ego Life.

Ce se mai întâmplă în luna septembrie, potrivit numerologiei

Adam Stavarache a mai dezvăluit faptul că luna a noua este recomandată femeilor care au probleme în ceea ce privește sarcina. Cele care nu pot avea copii sunt îndemnate să încerce mai mult în această lună deoarece este o lună a neamului energetic.

„Este o lună în care le recomand oamenilor care au probleme cu însărcinarea… este o lună foarte benefică pentru persoanele care au probleme cu nașterea, luna a noua îmbunătățește rapid calitatea aceasta de a rămâne rapid gravidă femeia. Persoanele care au probleme cu nașterea de copii pot să încerce mai mult în luna a noua. Pentru că este o lună a neamului energetic și atunci tu poți aduce mai mulți copii pe lume.

Este o lună în care studiile sunt extrem de importante. Nu degeaba facultățile, școlile încep așa, pentru că numărul 9 este numărul înțelepciunii”, a mai spus Adam Stavarache.

Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuica. Aceasta este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00 pe www.ego.ro, Facebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.8 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *