Ce semnificație au numerele de la 1 la 9. Numerologul Adam Stavarache oferă interpretarea pentru fiecare dintre ele VIDEO EXCLUSIV

Fiecare cifră are o încărcătură simbolică aparte

Scris de: Daoud Andra

05 Dec. 2022

Ce semnificație au numerele de la 1 la 9. Numerologul Adam Stavarache oferă interpretarea pentru fiecare dintre ele VIDEO EXCLUSIV

Numerele au o importanță majoră în viața noastră, iar numerologul Adam Andreas Stavarache explică de ce este important să conștientizăm acest lucru. El este invitatul Danei Săvuică, în ediția a 39-a a emisiunii Ego Life, și explică în ce fel ne pot influența viața cifrele. Ce semnificație au numerele de la 1 la 10, potrivit specialistului.

Numerologul Adam Stavarache explică ce semnificație au numerele de la 1 la 9

Numerele sunt prezente în viața noastră sub multe forme, iar cifrele care ne înconjoară au o importanță majoră, spune numerologul Adam Andreas Stavarache. De la data nașterii și până la numărul literelor din nume, toate aceste cifre ne influențează destinul. Invitat în ediția a 39-a a emisiunii Ego Life, numerologul a explicat ce semnificație are fiecare cifră în parte și de ce este important să o cunoaștem.

„Pentru a fi trezit spiritual înseamnă a fi conștient de mediul în care trăiești și de ce vrea Dumnezeu să te învețe sau conștiința să-ți atragă atenția în experiența pe care o trăiești. Trezirea spirituală ține de prezent, de ce mi se întâmplă.”, a explicat numerologul Adam Andreas Stavarache.

Ce semnificație au cifrele de la 1 la 9

Cifra 1 în numerologie este mai mult axată pe linia materială sau de creație (…) Fiecare energie reprezintă ceva. 1 este un sistem care ține de creație, de individualitate, deci totul pornește de la ego. Din dorința lui 1 se naște absolut tot, fără 1 nu se poate. 1 reprezintă ideea, dorința, creatorul, liderul.

2 este cel care înmulțește ce 1 a creat. Am o idee în cap, dar ne trebuie multă emoție. Cine nu are emoție nu poate crea. (…) Este o oglindă care acumulează, care materializează. Dacă 1 este tata, 2 este mama. Ce face mama? Rodește și hrănește. Femeile care sunt născute în energie feminină, acumulează și dăruiesc. Dacă solul e fertil, se poate naște 3.

3 este fuziunea dintre 1 și 2. Este fuziunea lui 1 și 2. Dacă tatăl a avut grijă de soție, copilul se naște ok. 3 reprezintă memoria astrală în energia noastră, este materia, arhitectura. Este prima formă de creație.

4 reprezintă tot ce s-a strâns în 3, sunt materialele folosite pentru 3. 4 este ceva din materie. Este crucea omului, 4 este un număr perfect. 4 este energia pământului, energie de materie densă, corpul, sănătatea. Persoanele care au mai mulți de 4 sunt fie pe body building, fie supraponderale.

Citește și: Numerologie: Cum îţi calculezi cifra destinului şi cum îţi poate afecta viitorul

5 este chintesența, autenticitatea sufletului nostru. 5 unește și completează toată structura. Este sufletul, aici se află toată conștiința omului, Dumnezeul interior al omului.

Numărul 7, cifra lui Dumnezeu. Are o semnificație specială

6 reprezintă ceea ce îl cuprinde pe om, dimensiunea omului și a materiei, energia iubirii, arată ce are omul în suflet. În 6 găsim calitățile sau defectele umane, dar nu este ceva rău ca vibrație. Ne ajută să spălăm toată energia karmică, să înțelegem relațiile și pe ceilalți și să nu mai punem ură. Este foarte profund. El ia și adună totul, ca simbolistică. Se spune că este numărul răului, dar nu este un număr rău.

7 este deja număr superior, conștiința superioară, legătura pe care sufletul o caută cu divinitatea. Sufletul are tendința să spună „e ceva mai sus ca mine, sută la sută”! Omul se spiritualizează, își depășește sistemele de valori pământești și se duce în valorile ocultiste.

8 este karma. Ce ai sădit până la 7, primești. E bine să gândim pozitiv și dacă avem persoane care gândesc negativ tot ce trebuie să facem este să desenăm cifra 8 (chiar și în aer, n.r.), prin simbolistica ei toată energia se disipă. Adesea suntem atacați în aura noastră. Când cineva te atacă, pui degetul mare în palmă și desenezi cifra 8. Energia karmică se dispipează și fiecare primește ceea ce dă. Este energia justiției divine, a conștiinței. Mulți înnebunesc pentru că nu au fost corecți, au fost ori prea atașați, prea obsedați de material, ori au căutat să trăiască într-o realitate falsă, evitând justiția. Justiția ne privește în față în fiecare zi.

9 este cel care atinge conștiința universului, poate transforma răul în bine. Este binele suprem al conștiinței personale și colective. 9 reprezintă globalitatea, alfa și omega, începutul și sfârșitul. Renaștem de fiecare dată prin 9. El aduce o nouă lume. Ori salvează, ori distruge.”, a explicat specialistul în numerologie.

Acestea, dar și multe alte informații despre numerologie, karma și energii puteți afla în ediția a 39-a a emisiunii Ego Life, care poate fi urmărită începând cu ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Urmăriți EGO.ro și pe
10 24 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.