Ce semnificație are 11.11. Avertismentul făcut de numerologi. Ce se întâmplă azi

“Pe data de 11 se formează portalul. Ne permite să ne conectăm cu Sinele nostru superior"
Ce semnificație are 11.11. Avertismentul făcut de numerologi. Ce se întâmplă azi

Ziua de 11.11 este una cu multe surprize datorită magiei cifrelor care ne influențează existența. Specialiștii în numerologie au transmis un avertisment cu privire la ceea ce se întâmplă azi.

 Ce semnificație are 11.11. Avertismentul făcut de numerologi

Cifra 1 are putere mare în numerologie, astfel că are putere de creare, de naștere sau de creștere a unor lucruri. Specialiștii în numerologie au anunțat că atunci când ceasul va fi 11:11 este momentul perfect pentru a ne pune o dorință. De asemenea, întreaga zi este prielnică pentru a ne punem dorințe.

În acest an, pe data de 11.11, Jupiter se află alături de Neptun în semnul Pești. Acest lucru înseamnă amplificarea emoțiilor, a intuiției și a conexiunii cu divinitatea. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre această zi, de 11 noiembrie, dar și despre care sunt aspectele de care trebuie să ținem cont.

În data de 11 noiembrie se formează portalul magic. Acesta ne permite să ne conectăm cu noi înșine și este posibil să avem vise premonitorii. Universul ne atenționează să ne așteptăm la clarități. 1111 reprezintă începutul cunoașterii lui Dumnezeu și al conștiinței spirituale.

“Pe data de 11 se formează portalul. Ne permite să ne conectăm cu Sinele nostru superior. Hai să evoluăm la un alt nivel de înțelegere de percepție. Pe 11.11 s-ar putea să aveți niște vise premonitorii. Universul ne atenționează să ne așteptăm la niște clarități. Vine cu o încărcătură fantastică. Ori veți cunoaște pe cineva, ori veți ajuta pe cineva, dezinteresat. Faceți așa cum vă spune Dumnezeul din voi. Vom vedea câte lucruri benefice sunt în jurul nostru”, spune numerologul despre ce semnificație are 11.11.

Mihai Voropchievici: “Hai să lucrăm cu noi, cu dorinţele noastre”

Mihai Voropchievici îi îndeamnă pe oameni să facă o introspecție în propria persoane și să își asculte intuiția. De asemenea, susține că ar trebui ca oamenii să ia decizii mai mult cu sufletul.

„Să facă introspecţie în propria persoană, în sufletul lor să îşi asculte intuiţia şi să acţioneze cu mai puţină gândire şi cu mai mult suflet. Aceasta este trimiterea. Avem patru de 1 (11.11), adică patru Dumnezei cum ar fi, că 1 este cifra Domnului Dumnezeu Tatăl. Hai să lucrăm cu noi, cu dorinţele noastre, cu cerinţele şi cu toate necesităţile noastre şi să încercăm să nu mai acceptăm întruziunea altor persoane manipulatoare în viaţa noastră care ne spun vrute şi nevrute.”, a declarat numerologul Mihai Voropchievici la Antena 3 CNN.

În numerologie majoritatea numerelor sunt însumate până când se ajunge la o singură cifră. Excepție fac numerele principale, cum sunt 11, 22 și 33. Acestea sunt considerate a fi deosebit de semnificative.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
7.6 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *