Ce motive de ceartă au frații Andra și Răzvan Gogan: “Trebuie să ai răbdare”. Noul proiect cu care vor să dea lovitura VIDEO EXCLUSIV

Ce le spune mama lor de fiecare dată

Andra și Răzvan Gogan au devenit cunoscuți încă de la o vârstă fragedă, fiind ambițioși atunci când vine vorba despre viitorul lor profesional. Cei doi sunt apropiați și au o relație foarte bună, însă tânăra ne-a recunoscut, în exclusivitate pentru Ego.ro, că, din când în când, se ceartă, ținând cont că vor să le ofere fanilor conținut cât mai bun.

Andra Gogan, despre relația cu fratele ei, Răzvan

Andra și Răzvan Gogan au reușit, de-a lungul timpului, să aducă numeroase proiecte în fața fanilor care îi urmăresc de multă vreme. Totuși, tânăra recunoaște că fratele său este perfectionist cu privire la toate aspectele vieții profesionale, în timp ce ea are așteptări mari atunci când vine vorba despre muzică și dans:

“Răzvan! Răzvan este perfecționistul și idealistul. Eu nu sunt perfecționistă! Doar în anumite domenii sunt perfecționistă, îmi doresc, spre exemplu, dacă este să cânt o piesă la chitară, să nu pun ceva fals pe Internet, când cânt o notă mai jos din greșeală.

Știu că lumea va judeca acel lucru! Nu mă deranjează că lumea judecă, ci eu îmi doresc să sune măcar corect dacă nu perfect! La muzică sunt perfecționistă, poate și la dans, dar la alte domenii sunt OK.”

Citește și Cum reușește Andra Gogan să se mențină slabă. Alimentul de care nu se atinge: „Contează lucrurile acestea”. Câți centimetri are în talie VIDEO EXCLUSIV

Ce motive de ceartă au

Frații Gogan au o legătură specială și apropiată, lucrând împreună la diferite proiecte. Totuși, fiind ambițioși și dedicați, cei doi se mai ceartă, din când în când, atunci când vine vorba despre munca pe care o depun. Andra Gogan ne-a mărturisit că următorul sezon din “Sirenele” le ocupă foarte mult timp:

“Când eram mici era mare ceartă, ca în orice relație de frați! Acum ne mai certăm atunci când vine vorba despre cine editează, cine termină sunetul pe altceva, cine face zoom-uri. Lucrăm acum la un proiect, la această producție de 10 episoade. Este jale! Fiecare face mici job-uri. Este greu să le faci, trebuie să ai răbdare, să te focusezi!

Trebuie să fii suficient de matur ca să îți împarți cum trebuie. Nu avem treabă! (n.r. cu privire la cine cheltuie mai mulți bani) Când plec prin America mă mai apucă să merg singură prin alte țări. Câteodată vrea să vină cu mine, dar, în același timp, nu vrea pentru că are alte treburi. Ajunge să vină cu mine și se supără! Nu se mai ajunge la asta! (n.r. să se bage părinții între ei)

Stăm și singuri, când plecăm în străinătate suntem doar noi doi. Mama, cel puțin, ne spune: “Nu vă mai certați! Doar unul pe celălalt vă aveți!”. Când ne vede împreună în aceeași camera zice: “Ce mă bucur să vă văd împreună!”. Este fain să fie alături de noi! Părinții, în general, este bine să fie alături de copiii lor în orice își doresc să realizeze!”

Citește și Următorul pas pe care Andra Gogan vrea să-l facă în cariera ei: „Concurența este foarte mare!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *