Următorul pas pe care Andra Gogan vrea să-l facă în cariera ei: „Concurența este foarte mare!” VIDEO EXCLUSIV

Ce domeniu o atrage

Andra Gogan este una dintre cele mai cunoscute prezențe din social media. Aceasta cântă, dansează, dă voce personajelor din desene animate, ba chiar a realizat și propriul serial, astfel că nu este de mirare că își dorește să meargă la un alt nivel atunci când vine vorba despre cariera sa. În exclusivitate pentru Ego.ro, tânăra ne-a mărturisit ce își dorește să facă în viitor.

Andra Gogan, despre dorința pe care o are. Își dorește să joace într-un serial

Chiar dacă produce și joacă în “Sirenele”, Andra Gogan își dorește să apară și într-o altă producție, condusă de altcineva. Influencerița a recunoscut că sunt mulți oameni care participă la casting-uri, însă visează să dea probe pentru filmele și serialele din întreaga lume. Totuși, aceasta nu refuză posibilitatea de a juca într-un proiect de la Pro TV sau Antena 1:

“Să fiu într-o producție a cuiva? Mi-ar plăcea extrem de mult! Ca și la desene animate și la dublaje, concurența este foarte mare! Mi-aș dori să țintesc mai sus și să fie chiar international, adică să lucrez la accentul meu în engleză și poate chiar să dau audiții și probe pentru filme și seriale din întreaga lume, ar fi minunat!

Dacă subiectul este fain, cu drag! (n.r. ar accepta un serial Pro TV sau Antena 1) Aș putea să joc orice! Îmi plac provocările! Mi s-ar părea drăguț, m-ar ține în țară, asta ar fi o chestie. Dar îmi place în România, ne descurcăm!”

Citește și Cum reușește Andra Gogan să se mențină slabă. Alimentul de care nu se atinge: „Contează lucrurile acestea”. Câți centimetri are în talie VIDEO EXCLUSIV

Andra Gogan, despre conținutul pe care îl postează pe social media

De asemenea, Andra Gogan ne-a dezvăluit că nu a avut probleme atunci când vine vorba de a se privi sau a se asculta. Chiar dacă a avut momente în care îi ruga pe cei din jur să oprească vlog-urile în care apare, influencerița și-a dat seama că este reală în conținutul pe care îl propune fanilor, astfel că a trecut peste aceste clipe. Ba chiar, ea a punctat că nu este deranjată dacă observă vreo poză în care nu arată perfect:

“Este greu! (n.r. să se privească) La story-uri mă uit mereu! Cred că oricine când postează un story se mai uită încă o dată! Este distructiv, ne pierdem multe momente din viață! Dar da, au fost momente când îmi auzeam vocea și ziceam: “Stop! Oprește vlog-ul, e prea energic!”.

Am încercat ca, atunci când transmit ceva, să spun din suflet, totul să fie real, astfel că nu ar trebui să mă deranjeze când vizionez ceva cu mine. Am fost OK! Până și la poze, dacă o fotografie a ieșit mai ciudat, nu am fost perfecționistă din punctul acesta de vedere!”

Citește și În ce a ales Andra Gogan să-și investească banii câștigați în online: “Am zis că merită tot efortul financiar”. Ce premiu a câștigat recent VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *