Ce noroc ai în dragoste, în funcție de data nașterii. Detaliul esențial care te va ajuta să-ți găsești jumătatea

Află cât de ușor îți poți găsi perechea perfectă.
Ce noroc ai în dragoste, în funcție de data nașterii. Detaliul esențial care te va ajuta să-ți găsești jumătatea

Fiecare dintre noi caută dragostea adevărată și sperăm că vom găsi acea persoană specială cu care să împărțim viața. Cu toate acestea, uneori, poate părea că norocul nu este de partea noastră în dragoste. Ce ne rezervă viitorul în ceea ce privește viața amoroasă? Se pare că data nașterii noastre poate oferi unele indicii importante în această privință. Iată ce noroc ai în dragoste, în funcție de data în care te-ai născut.

Ce noroc ai în dragoste, în funcție de data nașterii

Numerologii susțin că putem afla informații interesante despre norocul nostru în dragoste în funcție de data nașterii. Mihai Voropchievici spune că acest aspect poate fi calculat doar după ziua nașterii, fără a mai fi necesară și luna. De asemenea, potrivit acestuia, putem afla și numărul de eșecuri în plan amoros pe care îl vom avea de-a lungul vieții ținând cont de ziua nașterii.

Ziua de naștere 1

Potrivit numerologului, cei născuți în prima zi a lunii se îndrăgostesc foarte ușor, dar nu cred în dragoste la prima vedere. Este o dragoste trecătoare mai degrabă. Aceste persoane au 4 eșecuri în plan amoros și sunt compatibili cu: 1, 10, 19 și 28.

Ziua de naștere 2

Cei născuți pe 2 a lunii sunt persoane analitice și tind să studieze foarte bine persoana înainte să aibă o relație.  Vor avea 4 eșecuri în viață și sunt compatibili cu cei născuți pe 2, 20 și 29.

Ziua de naștere 3

Cei născuți în ziua de 3 sunt încrezătoari în forțele proprii și atunci când își aleg partenerul cred că e persoana ideală. Nu au anumite tipare. Sunt compatibili cu cei din ziua de 3, 21 și 30.

Citește și: Cele mai compatibile zodii după data nașterii. Acești nativi trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți

Ziua de naștere 4

Sunt pătimași în dragoste și pot scoate ce e mai bun dintr-o persoană. Sunt compatibili cu cei născuți pe datele de 13, 22 și 31.

Ziua de naștere 5

Deși sunt persoane capabile de sentimente profunde, de regulă nu arată acest lucru. Nu se exteriorizează pentru a nu părea vulnerabile. Sunt compatibili cu cei născuți pe 5, 14 și 23.

Ziua de naștere 6

Sunt persoane care mai întâi stabileasc o relație de prietenie și apoi se îndrăgostesc. Sunt loiali și onești. Au parte de cinci eșecuri în dragoste. Sunt compatibili cu cei născuți în 6, 15, 26.

Ziua de naștere 7

Aceste persoane transmit sentimentele mai mult telepatic, prin semne, decât prin vorbe. Evită să spună ”te iubesc” și sunt compatibili cu cei născuți pe 7, 16 și 25 ale lunii.

Citește și: Ce soartă ai în funcție de data nașterii. Vârsta la care te îmbogătești

Ziua de naștere 8

Cei care s-au născut în ziua de 8, au mare încredere în dragoste, dar le este teamă să nu rămână singuri. Din acest motiv, au nevoie de o dragoste adevărată, pentru a nu se simți singuri. Vor avea trei eșecuri în plan amoros și sunt compatibili cu 8, 17 și 26.

Ziua de naștere 9

Cei născuți pe 9 înțeleg dragostea abia după ce se despart de cineva. Au regrete tardive. Au patru eșecuri și sunt compatibili cu cei născuți pe 9, 18 și 27.

Ziua de naștere 10

Cei născuți pe 10 sunt lideri și în dragoste. Nu se implică prea mult timp într-o relație. Au două eșecuri și sunt compatibili cu cei născuți pe 1, 10, 11, 28.

Ziua de naștere 11

Sunt persoane analitice și gândesc mult până fac primul pas. Cei născuți pe 11 au un singur eșec în dragoste și sunt compatibili cu cei născuți pe 2, 11, și 29.

Citește și: Cum îți influențează numele, data nașterii, locuința și numerele de la mașină toată viața. Detaliile pe care nu ți le-a spus nimeni până acum VIDEO EXCLUSIV

Ziua de naștere 12

Sunt firi romatice, dar nu se implică într-o relație decât dacă sunt foarte îndrăgostiți. Aceste persoane au, de regulă, un singur eșec în dragoste și sunt compatibili cu 12, 21 și 30.

Ziua de naștere 13

Pasiunea este cuvântul care îi caracterizează cel mai bine pe cei născuți pe 13 în plan amoros. Iubesc din toată inima și nu se implică niciodată în relații superficiale. Au 5 eșecuri în dragoste. Sunt compatibili cu cei din 4, 13, 22 și 31.

Ziua de naștere 14

Cei născuți pe 14 sunt foarte pasionali și capabili de sentimente foarte puternice. Au 3 eșecuri în dragoste. Sunt compatibili 5, 14 și 23 ale lunii.

Ziua de naștere 15

Persoanele născute pe 15  sunt loiale, oneste, nu înșeală. Rămân prieteni cu foștii parteneri și tind să se întoarcă la vechile iubiri. Au 6 eșecuri. Sunt compatibili cu 6, 15, 24 ale lunii.

Citește și: Ce fel de mamă ești, în funcție de data nașterii. Tainele nebănuite pe care le ascunde numerologia

Ziua de naștere 16

Cei născuți pe 16 emană dragoste. Contează ca partenerul să le înțeleagă mesajele subtile. Au un singur eșec pentru că sunt selectivi. Sunt compatibili cu cei născuți pe 7, 16 și 25.

Ziua de naștere 17

Ei cred foarte mult în sentimentul iubirii și au nevoie de o dragoste adevărată. Sunt într-o permanentă căutare. Au 4 eșecuri în dragoste și sunt compatibili cu 8, 17 și 26.

Ziua de naștere 18

Aceștia vor înțelege dragostea abia după despărțire. Numărul de eșecuri este 4. Au compatibilitate cu cei născuți pe  9, 18, 27 ale lunii.

Ziua de naștere 19

Sunt persoane care nu cred în dragoste la prima vedere. Nu au obiceiul de a se implica foarte mult în relație și au un singur eșec în plan amoros. Sunt compatibili cu cei din 1, 10, 19, 28.

Ziua de naștere 20

Cei născuți pe 20 sunt persoane sensibile. Au tendința să cântărească foarte mult lucrurile dintr-o relație. Au patru eșecuri.Sunt compatibili cu cei din  1, 11, 20 și 29.

Ziua de naștere 21

Au încredere în propriile forțe și sunt persoane romantice atunci când își găsesc partenerul ideal. Au un singur eșec și sunt compatibili de regulă cu 3, 12, 30.

Ziua de naștere 22

Cei născuți pe 22 iubesc pătimaș. Pentru ei dragostea este ceva serios. Iubesc surprizele de la aprteneri. Au 5 eșecuri în dragoste. Sunt compatibili cu 4, 13, 22 și 31.

Ziua de naștere 23

Sunt persoane care se îndrăgostesc repede și iubesc pătimaș. Cu toate acestea, pot stabili greu o legătură de lungă durată. Au un singur eșec în dragoste și sunt compatibili cu cei născuți pe datele de 5, 14 și 23 ale lunii.

Ziua de naștere 24

Pentru cei născuți pe 24 iubirea vine ușor, ca urmare a unei prietenii. Au un singur eșec. Sunt compatibili cu: 6, 15 și 24.

Ziua de naștere 25

Nu-și pot exprima prea mult sentimentele de dragoste prin cuvinte, în schimb aleg gesturile. Au 2 eșecuri și sunt compatibili cu 2, 11, 29 și 20.

Ziua de naștere 26

De regulă sunt persoane superficiale care nu se implică foarte mult într-o relație. Au 2 eșecuri și compatibilitate cu cei născuți în datele de 1, 10, 19 și 28 ale lunii.

Ziua de naștere 27

Nu sunt persoane foarte hotărâte în dragoste. Au tendința de a se gândi mult până să ia o decizie și pot rata de multe ori ocazia. Au un singur eșec și sunt compatibili cu 2, 11, 29 și 20.

Ziua de naștere 28

Cred foarte mult în dragoste și de aceea nu rămân singuri. Tind să aibă predispoziția către o dragoste trupească. Au 4 eșecuri. Sunt compatibili cu cei de pe 8, 17, 26 ale lunii.

Ziua de naștere 29

Sunt persoane care pot avea sentimente puternice. Însă vor arăta foarte greu lucrul acesta pentru a nu părea vulnerabile. Au 5 eșecuri și sunt compatibili cu cei care sunt născuți pe 5, 15 și 25.

Ziua de naștere 30

Au tendința de a evalua mult o persoană până să intre într-o relație. Au patru eșecuri în dragoste și sunt compatibili cu 1, 12, 21 și 30.

Ziua de naștere 31

Acestor persoane le este foarte greu să înțeleagă sentimentul de dragoste. Au tendința de a se gândi la relațiile trecute. Au un singur eșec în plan amoros și sunt compatibili cu cei născuți pe datele de 4, 13, 22 și 31 ale lunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.4 19 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *