Ce fel de mamă ești, în funcție de data nașterii. Tainele nebănuite pe care le ascunde numerologia

Orice mamă are, la un moment dat, întrebări despre ce fel de mamă este.
Ce fel de mamă ești, în funcție de data nașterii. Tainele nebănuite pe care le ascunde numerologia

Cu siguranță că aceasta este o întrebare pe care ți-o pui foarte des. Pentru că, deși, înainte de a avea copii, poate că avem o idee clară despre tipul de mamă care vrem să devenim, realitatea nu este întotdeauna cum o vrem noi. Așadar, un mod mult mai simplu de a ști ce fel de mamă ești sau vei deveni cu adevărat este prin numerologie.

Ce fel de mamă ești, în funcție de data nașterii

Numerologia este filozofia milenară care evidențiază faptul că numerele sunt limbajul universal, care este capabil să ne conecteze cu universul, prin urmare, numerele din data nașterii noastre ne pot ajuta să facem predicții importante ale vieții noastre sau să determinăm unele trăsături ale personalității noastre. De exemplu, ce tip de mamă poate fi o femeie.

Ia numărul zilei în care te-ai născut și adună cifrele, în cazul în care sunt două cifre; de exemplu: 28 iulie; adunați 2+8=10. După ce ai făcut acest lucru, reduci la o singură cifră; de exemplu: 1+0=1. Rezultatul este 1. Când ai obținut o singură cifră, atunci caută răspunsul și află ce tip de mamă ești în secțiunea de mai jos.

Numărul 1

Mamele cu numărul 1 sunt cele care s-au născut în zilele de 1, 10, 19 sau 28 ale lunii. Acestea sunt femei care, pentru a fi o mamă bună, vor căuta să își protejeze copiii de accidente sau răni de orice fel, inclusiv emoționale. Cu siguranță vei fi una dintre acele mămici care au asupra lor căști, genunchiere, cotiere și tot ce ai nevoie pentru a preveni ca bebelușul tău să se rănească în parc.

Numărul 2

Dacă ești o mămă cu numărul 2 în data nașterii, fie că te-ai născut pe 2, 11, 20 sau 29, ești o mămică mereu preocupată de a avea cea mai bună relație cu copiii tăi. Vei încerca să cultivi cu ei o prietenie asemănătoare cu cea care există sau a existat între tine și mama ta.

Numărul 3

Mamele născute în zilele de 3, 12, 21 și 30 ale lunii sunt femei cu o morală puternică și vei fi preocupată să lași copiilor tăi valori puternice și o relație de familie puternică.

Numărul 4

Te-ai născut pe 4, 13, 22 sau 31 ale lunii? Atunci ești o mamă cu numărul 4 în numerologie. Asta înseamnă că ești o mamă cam complicată de înțeles, pentru că suferi de frecvente schimbări de dispoziție. Copiii tăi vor ști că uneori trebuie să te confrunți cu crize de toane. Cu toate acestea, de cele mai multe ori vei avea o relație frumoasă cu copiii tăi. Pentru că nu ratezi nicio ocazie să le spui cât de mult îi iubești.

Numărul 5

Dacă te-ai născut pe 5, 14 sau 23, ești o mamă cu puterea 5 în numerologie, deci ești un tip de mamă foarte flexibilă și tolerantă cu copiii tăi. Vei fi mereu alături de ei pentru a-i sprijini și ai o minte foarte deschisă, așa că nu va exista niciun subiect despre care să nu poți vorbi cu ei. Totuși, încearcă să stabilești clar câteva reguli de conviețuire cu copiii tăi, cum ar fi fără drepturile, dar și obligațiile lor.

Numărul 6

Mamele născute pe 6, 15 sau 24 sunt și ele mame supraprotectoare. Vor avea grijă să nu-și lase copiii să sufere orice fel de agresiune, atât fizică, cât și psihică.

Numărul 7

Mamele născute pe 7, 16 sau 25 iubesc pacea și liniștea. Așa că atunci când devin mame, și mai ales în primii ani, tind să fie puțin disperate, nervoase și capricioase. Asta pentur că cei mici le vor scoate din seninătatea de care se bucură atât de mult. Relația cu copiii tăi se va îmbunătăți pe măsură ce aceștia cresc. Încearcă să îți păstrați calmul, meditează și organizează-ți programul astfel încât să ai timp pentru tine.

Numărul 8

Ai ziua de naștere pe 8, 17 sau 26 ale lunii? Atunci ești o mamă cam rece, deoarece nu prea știi să îți arăți sentimentele. Încearcă să lucrezi la această parte, astfel încât să poți fi ceva mai afectuoasă cu copiii tăi. Totuși, nu-ți face griji, ei vor putea vedea dragostea pe care o ai pentru ei.

Numărul 9

Mamele născute pe 9, 18 sau 27 sunt mame aventuroase. Așa că s-ar putea să le placă să îi scoată la tot felul de activități sportive sau de cercetare. Acest lucru poate fi foarte amuzant pentru mulți copii. Cu toate acestea, este important să țină cont de caracterul copiilor. Deoarece dacă sunt mult mai calmi decât mama, aceasta trebuie să aibă răbdare și să le respecte gusturile, scrie Panorama.

Acum știi ce fel de mamă ești după cum spune numerologia.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *