Ce note a obținut fiul lui Daniel Pavel la Bac-ul de specialități, în Viena. Prezentatorul Survivor are toate motivele de mândrie

Ce note a obținut fiul lui Daniel Pavel la Bac-ul de specialități, în Viena. Prezentatorul Survivor are toate motivele de mândrie

Fiul lui Daniel Pavel, Antoniu, locuieșe cu mama sa în Viena, iar recent a susținut primele examene de final de școală. El studiază la Liceul Francez, iar prezentatorul TV a vorbit despre notele obținute de fiul său la Bac-ul de specialități.

Ce note a obținut fiul lui Daniel Pavel la Bac-ul de specialități, în Viena

Daniel Pavel este unul dintre cei mai carismatici prezentatori din România, dar are numai motive de bucurie și în ceea ce privește viața personală. Fiul său, Antoniu, a absolvit liceul și a obținut rezultate foarte bune la examenele de final de școală, făcându-i foarte mândri pe părinții săi.

Pentru Antoniu, emoțiie nu s-au risipit complet. El va mai avea de trecut un hop: examenele din vară susținute în limba germană. Tatăl lui este însă convins că se va descurca foarte bine și atunci.

„Sunt un tată mândru. Doar ce ne-a informat că la bacul de specialități a obținut aproape de maximum țintit de el, care este și punctaj-notă-calificativ maxim în sistemul lor de notare. Liceul Francez are examenele de final încă din timpul ultimului an, iar la vară are examenele în limba germană. Este poliglot, gândește și se exprimă în patru limbi mai mult ca perfect, dar în pieptul său bate inimă de lup carpatin. La Viena locuiește cu Anca, iar luna aceasta vine și marele bal de final de școală.” a declarat Daniel Pavel pentru Viva.

Prezentatorul TV, ocupat cu filmările pentru Survivor România, care se desfășoară în Republica Dominicană, regretă că nu îi poate fi alături fiului său în asemenea momente. Totuși, cei doi se vor putea vedea de la distanță, cu ajutorul tehnologiei.

„Liceul Francez începe, practic, de la grădiniță și este linie neîntreruptă până în clasa a 12-a. Faptul că nu pot să-i însoțesc acolo este una dintre cele mai mari dureri de-ale mele din acest moment. Însă, cum știe mama lui, Anca, româncă cu ascendență aromână și educație germană, să planifice, băiatul are deja tuxedo-ul și toate cele aferente pregătite de noi înainte de sezonul meu de „Survivor”. Am să fiu, grație tehnologiei, pas cu pas lângă ei.”

De ce s-a despărțit Daniel Pavel de mama băiatului său

Daniel Pavel și fosta lui soție s-au despărțit de ani buni, dar au rămas în relații bune de dragul fiului lor. Prezentatorul TV a mărturisit că el a fost cel care a ales să facă acest pas și recunoaște că nu este tocmai mândru de acest lucru, întrucât i-a provocat multă suferință femeii.

„Pentru că am vrut eu și pentru că nu ar fi vrut ea… să spunem așa. Am plecat eu și am plecat provocând durere și suferință și da, nu e o chestie onorabilă a vieții mele. Eu așa zic (n.r. – că l-a iertat). Iertarea e un proces firesc, continuu, știm cu iartă femeile, nu uită.

Ea e în proces, să spunem, de refacere a vieții. E o luptătoare, proiectul ei de viață este copilul, dar în același timp este o femeie vibrantă, caldă, un prieten minunat și merită pe cineva pe măsura ei” – a mărturisit, în trecut, Daniel Pavel.

De un an și jumătate, Daniel Pavel este într-o relație cu Ana Maria Pop, o tânără, de profesie avocat, pe care a întâlnit-o la o petrecere mondenă.

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce ii făcea Carmen Iohannis lui Stephan Pelger. Designerul era tare dezamăgit: 'Ea are o...
Cântăreaţa de muzică populară care POZEAZĂ în ipostaze WOW! Ce s-a văzut în ultima fotografie,...
Legătura șocantă dintre sinuciderea lui Pelger și moartea lui Răzvan Ciobanu! Dezvăluirile designerului lui Becali:...
Ce mai face Octavian Bellu? Unde a ajuns să profeseze după ce s-a retras din...
BOMBĂ la PRO TV. Busu a fost prins cu AMANTA și a DIVORȚAT! Adevărul a...
Un bărbat a fost sfâșiat ieri de un rechin. Rechinul a fost capturat ulterior
„Acum se pot face teste.” Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai mari...
Complet interzis în România, amendă de până la 5.000 de lei pentru românii care neglijează...
Cine e românca alături de care s-a pozat Johnny Depp la concertul din România
Vedetele, în stare de șoc după moartea lui Stephan Pelger. Dezvăluiri și mesaje dureroase: «Aseară...
Fratele prințesei Diana rupe tăcerea. Mesajul dur transmis de Charles Spencer
Crima din sectorul 4. Concubinul, un personaj violent. Dosare penale pentru bătăi și o tentativă...
Pentru 4 zodii se vor vedea rezultatele muncii și a seriozității cu care ați tratat...
8 zodii vor cunoaște fericirea! Berbecii vor întâlni o persoană specială
„Nu că am nervi, bubui de nervi". Lidia Buble, incident neplăcut în vacanță! Artista a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *