Ce note are fiica Adrianei Iliescu, Eliza. Tânăra este înscrisă la facultăți: “Pregătește referate, proiecte și tot așa”

Ce note are fiica Adrianei Iliescu, Eliza. Tânăra este înscrisă la facultăți: “Pregătește referate, proiecte și tot așa”

Adriana Iliescu are toate motivele să fie o mamă mândră. Fiica ei, Eliza, în vârstă de 18 ani, este studentă la două facultăți, una la buget și cealaltă la taxă și are rezultate foarte bune la învățătură. În plus, adolescenta îi este de mare ajutor mamei sale și la treburile casnice.

Ce note are fiica Adrianei Iliescu, Eliza

Eliza a absolvit Colegiul Dimitrie Paciurea din București ca șefă de promoție, iar la examenul de Bacalaureat a obținut o medie foarte bună: 9.50. Ulterior a fost admisă la două facultăți. La cea de Litere a intrat la buget, iar la Științe Umane, pentru că nu putea să urmeze două facultăți la buget, a intrat la taxă.

Fiica celei mai în vârstă mame din România își dorește să îi calce pe urme mamei și vrea să devină profesoară de română și engleză. Adriana Iliescu este extrem de mândră de fiica sa și are doar cuvinte de laudă la adresa ei. Spune că tânăra îi este de mare ajutor la treburile casnice, dar că pentru ea, pe primul loc rămâne învățătura.

„Suntem bine amândouă, acum urmează să pregătim niște pachețele pentru Paște să trimitem la țară. Așa facem noi în fiecare an. Fetița (Eliza – n.r) este bine cu facultatea, pregătește referate, proiecte și tot așa. Învață!

Eliza mă ajută în perioada asta, și la curățenia de Paște, și la ce mai facem de mâncare noi pentru Sărbători. Atunci când este liberă de la învățat. Pot spune că am un ajutor de nădejde în casă”, a declarat Adriana Iliescu.

Totodată, fosta profesoară a și lăudat-o pe fiica ei pentru rezultatele bune de la facultate și spune că are doar note de 9 și 10.

„Eliza îmi cere sfaturi, dar cred că nu prea mai are nevoie de ele, pentru că este mare. Este la facultate acum, nu mai este la liceu. Atunci când are nevoie de mine discutăm pe diverse teme și o ajut cum pot eu mai bine.

Are note doar de 9 și 10 la facultate. Îi place foarte mult filosofia, pentru ea este o mare pasiune, limba română nu mai zic, deoarece este o materie care e ca la ea acasă”, a mai declarat Adriana Iliescu pentru Click.ro.

„Ia taxiul de la o facultate la alta”

Și pentru că nu se poate angaja momentan, întrucât își dorește să obțină rezultate foarte bune la ambele facultăți pe care le urmează, Eliza primește sprijin din partea mamei sale. Adriana Iliescu îi plătește chiar și taxiul fiicei ei pentru a putea ajunge la timp la cursuri.

„E la două facultăți, se descurcă foarte bine, și-a mai mutat niște ore de la o grupă la alta, pentru că s-a putut, le-a cerut voie profesorilor. Mai ia taxiul de la o facultate la alta, pentru că nu sunt scumpe, cam 12 lei și ne bucurăm de o toamnă frumoasă”, a declarat Adriana Iliescu într-un alt interviu pentru Click.

Citește și: „Ce pensie are Adriana Iliescu, de fapt: „Am fost profesor universitar”. Adevărul nebănuit, nu e așa cum se credea

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *