Ce nu acceptă Natalia Mateuț sub nicio formă într-o relație: “Dăruiesc mult și sunt un pachet complet”. Ce pretenții are vedeta de la partener VIDEO EXCLUSIV

“Dacă ești alături de mine trebuie să mă respecți!”

Natalia Mateuț preferă să își păstreze viața sentimentală departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, prezentatoarea de la Antena Stars a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre ce nu ar accepta niciodată să se întâmple într-o relație. Mai mult, ea a explicat că nu crede în prieteniile după despărțiri.

Peste ce nu ar trece niciodată Natalia Mateuț într-o relație

Natalia Mateuț ne-a vorbit despre ce nu ar accepta niciodată într-o relație. Vedeta de televiziune a mărturisit că nu ar trece peste înșelat:

“Nu aș trece peste înșelat! Știu că poate este un clișeu, dar nu aș trece peste înșelat! Sunt super orgolioasă, consider că dăruiesc mult și sunt un pachet complet, cu de toate, chiar dacă am minusurile mele! Mai consider că dacă ești alături de mine trebuie să mă respecți și nu există a treia persoană! Dacă m-ai înșelat, te pup, pa pa, la revedere! Și treaba aceasta cu “dacă o face, dar nu știu eu” nu ține pentru că orice femeie suficient de smart își dă seama atunci când este înșelată și cred eu că lucrurile oricum se strică fără ca el să își recunoască vina! Nu. (n.r. nu a trecut prin asta) Poate dacă a făcut-o nu mi-am dat seama, dar nu cred!”

Nu crede în prietenia după despărțire

În plus, frumoasa brunetă nu consideră că poate să existe o prietenie după despărțire, mai ales dacă în relație au existat sentimente foarte puternice. Natalia Mateuț a mai explicat că, în separările trăite de ea, nu a fost vorba despre înșelat:

“Nu cred că am fost înșelată! S-au stricat lucrurile și ne-am despărțit înainte ca acest lucru să se întâmple, din partea amândurora! Să știi că și femeile înșeală, cică mai mult ca bărbații! Nu ne-am înșelat, ne-am despărțit și la revedere! Nu m-am pus jos la nicio discuție! Când te desparți, nu prea te pui jos la vreo discuție! Te cerți și nu te mai bagi în seamă! Chestia cu rămânem prieteni după ce se încheie relația e o vrăjeală absolută! Rămâi prieten doar cu cel pe care nu l-ai iubit, asta este clar, fără dar și poate! Sau doar după ce trece o lungă perioadă de timp, nu mai simți nimic pentru el și îți este egal cu 0 când îl vezi! Dacă m-am despărțit, m-am despărțit pentru că nu ne-am mai înțeles, nu mai era vibe-ul între noi, nu mai era atracție și așa mai departe!”

Citește și Cătălin Cazacu, despre momentul în care și-a sărutat colega, pe Natalia Mateuț: „Am o perioadă senzațional de bună din toate punctele de vedere, amoros și profesional”. Ce relație au de fapt VIDEO EXCLUSIV

Ce făcea în trecut

De asemenea, Natalia Mateuț a punctat că, în trecut, se folosea de un alt cont fals, pe social media, pentru a urmări anumite persoane. Cu toate acestea, vedeta de televiziune a mărturisit că s-a maturizat și nu mai recurge la așa ceva:

“Și eu am blocat și am deblocat încontinuu! Sunt extrem de pasională, de nervoasă, mă enervez și îmi trece foarte repede. Chiar și în relații blochez și deblochez! E o prostie asta! Nu contează. Și dacă îl blochez și mă uit după alt cont, ce fac? Nu am alt cont, zic așa! Am avut, am trecut prin toate fazele! Zic că acum am ajuns la o vârstă la care m-am maturizat și nu mai pierd timpul cu tâmpeniile acestea!”

Citește și Alin Panc și Văru Săndel recunosc că își dau roluri în filmele produse de ei ca să facă economie la buget. „Dacă tot am făcut școala de Actorie” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *