Ce nu ar face niciodată Maria Georgiana din serialul ”Pup-o, mă!” pentru un rol: „Nu sunt atât de mulțumită de felul în care arăt” VIDEO EXCLUSIV

Maria a fost invitată de actorul Alin Panc să joace în serialul difuzat de Prima TV

Maria Georgiana a devenit cunoscută într-un timp relativ scurt, prin prisma videoclipurilor pe care le-a postat pe site-urile sociale, unde și-a prezentat extrem de asumat domeniul de activitate. Faptul că are un cont pe o platformă destinată în mod special adulților a stârnit un val de reacții, iar mulți au judecat-o. Nu însă toată lumea i-a pus o „etichetă” și a stigmatizat-o. Maria Georgiana a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro cum a ajuns să joace în serialul „Pup-o,mă!”, de la Prima TV, și mai ales ce este dispusă să facă pentru o carieră în actorie.

Cum a ajuns să joace Maria Georgiana în serialul de la Prima TV

În timp ce multă lume a judecat-o pentru domeniul ei de activitate, Alin Panc, producătorul filmului și serialului „Pup-o,mă!”, a văzut în ea un adevărat potențial, astfel că i-a cerut să vină la un casting. Așa a ajuns Maria Georgiana să joace în serialul difuzat de Prima TV.

„E primul meu proiect. Am mai jucat în ceva care era pe Youtube acum un an de zile dar nu se compară. „Pup-o, mă!” e primul meu proiect mare. Am ajuns să fac parte din distribuție după ce Alin Panc mi-a dat mesaj. Undeva, în luna decembrie. Mi-a scris pe Tik Tok și inițial am crezut că este o glumă, că are cineva un cont fake și îmi scrie la mișto până când mi-am dat seama că este contul lui real. I-am dat numărul meu de telefon și mi-a zis că mă sună. Am așteptat câteva zile și când am văzut că nu mă mai sună am zis că s-a răzgândit. Când m-a sunat într-un final și mi-a zis că nu este vorba doar de film, inițial îmi propusese să apar în film, ci și de serial, am rămas mută. Am sărit jumătate de oră prin casă de fericire. Nu știam pe cine să mai sun să povestesc”, ne-a declarat tânăra.

I-a fost destul de greu să se acomodeze cu un platou de filmare și cu toată echipa din jurul ei:

„Eu sunt obișnuită să mă filmez eu singură, acasă, fără nimeni, și când m-am văzut acolo, primele zile mi-a fost foarte greu. Mi-a fost foarte greu să mă trezesc dimineața, mai ales, că mă trezeam la 4-5, dar m-am adaptat și eu zic că a fost totul bine. La început am tras mai multe duble, dar după aceea m-am acomodat”.

„În București nu am pe nimeni”

Extrem de timidă, diferită față de cum o vedem pe Internet, Maria Georgiana s-a bucurat enorm că mulți dintre colegii ei de la „Pup-o, mă!” nu știau de conturile ei sociale, așa că nu a simțit nicio presiune.

„Fetele nu cred că mă știau. Mai erau câțiva, 2-3 poate, care mă știau, dar în rest nu. Au aflat pe parcurs”, ne-a declarat tânăra.

Acum, ea se gândește din ce în ce mai serios la ideea de a urma o școală de actorie:

„Mă gândeam de anul trecut să mă înscriu la o școală de actorie doar că eu stau în Iași și nu am găsit nimic pe acolo. Trebuia să mă mut în București, ceea ce eu nu pot să fac. Nu îmi doresc să vin în București. Să vin așa, cum a fost când am filmat pentru serial, câte o lună, este ok, dar în rest nu m-aș muta aici”.

Maria Georgiana
Maria Georgiana

Maria Georgiana nu este însă pregătită să dea piept cu viața din București, poate și de teama de a nu fi judecată la orice pas. Astfel că, dacă ar fi să aleagă, s-ar muta în altă țară decât să încerce să-și facă un viitor în Capitală.

„Sunt foarte atașată de familia mea în primul  rând și cred că mi-ar fi greu. Deși plănuiesc să plec în Spania, să mă mut acolo, dar acolo îl am pe unul dintre unchii mei cu care mă înțeleg foarte bine și mi-ar fi mai ușor. În București nu am pe nimeni”, ne-a mai declarat tânăra.

„E clar că lumea o să vorbească întotdeauna”

Chiar dacă este extrem de asumată și niciodată nu s-a rușinat cu deciziile pe care le-a luat în viață, Maria Georgiana mărturisește că nu este încă pregătită să facă față situațiilor neplăcute:

„E clar că lumea o să vorbească întotdeauna. Bine, lumea vorbește oricum, indiferent de ceea ce faci, chiar dacă ai pozat sau nu ai pozat, se găsește mereu un subiect. Asta e, îmi asum. Nu cred că reușim să scoatem asta cu „etichetele”, dar nu este nicio problemă pentru mine. Dacă e să mă vrea cineva într-un proiect eu mă duc, dacă nu stau acasă la mine și mai postez pe Tik Tok”, ne-a mai declarat Maria Georgiana, mărturisindu-ne că dacă vreun regizor i-ar propune un rol în care ar trebui să se dezbrace complet cu siguranță nu ar accepta proiectul.

Asta în condițiile în care pe Internet există imaginii cu ea îmbrăcată sumar.

„Mi-am pus și eu întrebarea asta și cred că mi-ar fi foarte greu, mai ales că eu nu sunt atât de mulțumită de felul în care arăt. Sunt cumva complexată de anumite lucruri. Mai ales acum că m-am îngrășat. Mi s-a oferit la un moment dat, cred că înainte să îmi scrie Alin (n.r. Alin Panc, producătorul serialului „Pup-o,mă!), vara trecută, să merg la un casting pentru un scurtmetraj sau lungmetraj, nu mai știu, dar trebuia să fiu în costum de baie. A trebuit să-i refuz. Nu mă simt eu bine. Nici la plajă nu îmi place”, a mai spus tânăra.

Actrița din „Pup-o,mă!” a avut o perioadă în care avea câteva kilograme în plus și, chiar dacă a slăbit, nu a reușit nici în momentul de față să scape de complex.

„Problema este că eu am avut 65 de kilograme și am un metru și jumătate. Arătam într-un fel…Acum, dacă mă îngraș două kilograme, se vede imediat pentru că sunt foarte mică de înălțime și cumva sunt în continuare complexată”.

Maria Georgiana
Maria Georgiana

„Cu o lună înainte de proiect m-am despărțit de iubitul meu”

Maria Georgiana este mai mult decât încântată de serialul în care joacă, mai ales că proiectul a venit într-o perioadă în care avea mare nevoie. Nu doar că a reușit să treacă peste o despărțire, dar a reușit să scape și de kilograme dobândite în ultima perioadă.

„Am slăbit ținând fasting, dar am suferit acum și m-am îndopat cu mâncare. Înainte eram diferită după o despărțire, nu mâncam, nu vorbeam cu nimeni, plângeam, dar de data asta am mâncat foarte mult. Aveam câte două feluri de înghețată în casă și în fiecare zi mâncam câte două feluri de înghețată. Așa că serialul ăsta m-a ajutat foarte mult. Cu o lună înainte de proiect m-am despărțit de iubitul meu și stăteam în casă singură. E foarte greu să treci peste o relație de 5 ani stând singură în casă, așa că serialul acesta a venit la fix, am plecat la București și m-am văzut cu mai multă lume în jur și am avut ce să fac. A fost foarte bine”, a mai povestit Maria Georgiana pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *