Ce nu are voie Kate Middleton să facă în public. Pentru mulți e un obicei banal, dar ea are interzis la acest lucru

Nu o vei vedea niciodată pe prințesă făcând aceste lucruri în public

Scris de: Daoud Andra

22 Feb. 2023

Ce nu are voie Kate Middleton să facă în public. Pentru mulți e un obicei banal, dar ea are interzis la acest lucru

A face parte din familia regală nu este deloc un lucru ușor, mai ales pentru cei care vin din exterior. Kate Middleton a simțit pe propria piele acest lucru atunci când s-a căsătorit cu prințul William și a fost nevoită să se supună la o serie de reguli care, pentru oamenii obișnuiți, pot părea de-a dreptul aberante. Iată ce nu are voie Kate Middleton să facă în public și ce norme trebuie să respecte la fiecare apariție.

Reguli de protocol: ce nu are voie Kate Middleton să facă în public

Fiecare apariție a membrilor familiei regale este urmărită cu interes de sute, poate chiar mii de perechi de ochi. Aceștia trebuie să aibă întotdeauna o ținută impecabilă, dar și să respecte anumite reguli stricte de protocol, atunci când vine vorba despre imaginea pe care o afișează în societate și despre interacțiunea cu oamenii.

Multe dintre aceste reguli se păstrează de zeci de ani. Chiar dacă William și Kate afișează o imagine mai relaxată, prințesa de Wales are anumite interdicții clare atunci când apare în public. Mulți au observat, de exemplu, că ea și prințul nu se țin de mână și nu se sărută niciodată în spațiul public. Este doar unul dintre lucrurile pe care nu le fac de față cu supușii, însă lista este mult mai amplă, cel puțin pentru Kate.

Citește și: Kate Middleton, gest intim în văzul lumii. Ce i-a făcut lui William pe covorul roșu la gala premiilor BAFTA. Momentul a devenit viral

Nu are voie să facă selfie-uri

Membrii familiei regale se întâlnesc adesea cu supușii, care sunt dornici să imortalizeze momentul. Kate Middleton și ceilalți membri din familie nu au voie să facă fotografii cu fanii, însă această regulă este adesea încălcată de supuși.

Fără interacțiune fizică

Cei din familia regală nu au voie să stabilească contact fizic cu oamenii, mai departe de o strângere protocolară de mână. Fără îmbrățișări sau sărutări, așadar, însă și această regulă este adesea încălcată de oamenii care îi întâlnesc pe Kate, William sau ceilalți membri ai familie.

Citește și: Haina pe care Kate Middleton o are în dressing de peste 10 ani. Soția prințului William a fost surprinsă din nou cu această piesă vestimentară

Nu poate purta geantă pe umăr

Poșeta femeilor din familia regală trebuie să fie tip plic sau, în orice caz, o geantă de mici dimensiuni, care se poartă pe antebraț. Acest accesoriu le obligă pe doamne să își țină întotdeauna mâinile drepte și să le aibă ocupate. Geanta le salvează de multe ori pe femeile din familia regală din situații incomode când nu vor să dea mâna cu cineva.

Ce nu are voie Kate Middleton să facă în public
Kate Middleton trebuie să poarte doar poșete de mici dimensiuni

Nu poate primi cadouri

Protocolul regal spune că prințesa nu poate accepta daruri de la oameni, din motive ce țin de securitate, dar și de etichetă. Un cadou destinat lui Kate sau oricui altcuiva trebuie mai întâi să treacă prin mâinile angajaților Coroanei, pentru a fi înregistrat.

Citește și: Metoda folosită de Kate Middleton pentru ca bretelele sutienului să nu se vadă: „Asta distruge o ținută uimitoare”

Fără pietre prețioase în timpul zilei

Deși are acces la o colecție impresionantă de bijuterii aparținând Coroanei, Kate nu poate purta diamante sau alte pietre prețioase decât după ora 18:00. Această regulă este una ce ține de etichetă.

Nu poate da autografe

Oricine și-ar dori să aibă o bucată de hârtie semnată de cineva din familia regală, însă acest lucru nu se poate întâmpla, din rațiuni ce țin de securitate și se confidențialitate. Semnăturile membrilor din familia regală sunt puse pe documente importante și ar fi foarte periculos dacă cineva le-ar copia.

Citește și: De ce regina Camilla și Kate Middleton poartă roșu la evenimentele regale. Un expert regal a explicat ce mesaj special transmit

Pe lângă acestea, Kate Middleton nu are voie să poarte ținute indecente, fusta sau rochia trebuie să aibă o anumită lungime, iar decolteul să nu fie foarte amplu. Prințesa poartă aproape tot timpul tocuri, iar atunci când călătorește este obligată să aibă în bagaj o ținută de culoare neagră. În plus, Kate, William și alți membri ai familiei regale nu pot avea conturi pe rețelele sociale. Conturile lor de familie sunt gestionate de membri ai staff-ului, ei neavând acces la acestea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.5 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *