Ce nu au făcut niciodată Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion: „Nu am avut nevoie, suntem bogați!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre colegii săi

Dani Oțil, Răzvan Simion și Ramona Olaru își încântă fanii de luni până vineri la matinalul de la Antena 1 și nu este un secret faptul că aceștia se bucură de o frumoasă prietenie. Totuși, frumoasa vedetă a recunoscut, în exclusivitate pentru Ego.ro, că există un lucru la care nu a recurs niciodată față de colegii săi.

Ramona Olaru, despre Răzvan Simion și Dani Oțil

Chiar dacă sunt colegi la Antena 1 de foarte mulți ani, Ramona Olaru a recunoscut că ea, Dani Oțil și Răzvan Simion nu și-au împrumutat niciodată bani. Ba chiar, vedeta de la Antena 1, aflată la lansarea unei noi colecții ce aparține de un cunoscut brand românesc, semnată de designerul Andreea Bădală, a punctat că nu le mai dă apropiaților bani cu împrumut de câțiva ani. În cazul în care poate să ofere, ea preferă să se lipsească de tot de anumite sume, fără să le mai ceară înapoi, ca să nu strice anumite legături:

“Făceam treaba aceasta, dar m-am oprit de vreo 2-3 ani! Este cel mai rău lucru! Oricum, în general, prietenii cer și atunci se strică toate relațiile! Mă rog, prieteni, eu nu am prieteni, cunoștințe! Se strică relațiile și nu are rost! Spun din prima: “Am bani, dar nu vreau să îți dau!”. Dacă dau, nu dau cu împrumut!

Dacă este o sumă de care mă pot lipsi pentru tot restul vieții, zic: “Ia-o! Fă ce vrei! Nu am nevoie de banii aceștia înapoi!”. Nu! (n.r. ea, Răzvan și Dani nu și-au împrumutat niciodată bani) Păi nu am avut nevoie, suntem bogați! Cum să ne împrumutăm? Nu ne-am cerut bani unii altora! Nici nu este cazul!”

Citește și: Ce talente ascunse are Ramona Olaru. Asistenta de la Neatza este plină de surprize: ”Mă ajută dacă mă mai întorc la oi” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre fostele sale relații

Chiar dacă a punctat că nu a întreținut niciodată vreun fost iubit, Ramona Olaru a mărturisit că nu s-a plâns de anumite cheltuieli în cazul în care a fost nevoie într-o relație. Vedeta a dezvăluit că a dat bani pentru cadouri sau pentru anumite obiecte casnice:

“Am mai avut! Eu sunt un om foarte bun și țin cu familia, cu casa! Sunt zodia rac! Sunt o persoană darnică! Dacă a fost nevoie, am băgat mâna în buzunar pentru cadouri sau pentru cele casnice! Nu, e mult spus întreținut!

Nu am întreținut pe nimeni cap coadă, dar am ajutat! Niciodată! (n.r. nu a întreținut un bărbat) Nici nu am avut cu ce! Acum, de când mai muncesc și eu și fac bani, nu! Nici nu am de gând! Nu am de gând să mai cheltuiesc nici pentru mine!”

Citește și: Cum a făcut Ramona Olaru primii bani. Asistenta TV, decizie neașteptată la 12 ani: “Se întâmpla de 4 ori pe săptămână” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *