Ce nu știe fiica lui Codin Maticiuc despre tatăl său: „Nu înțelege. O să îi mai explic”. Ce spune despre cea mai grea scenă din Clanul: „Se mai vede puțin semnul” VIDEO EXCLUSIV

Codin Maticiuc și iubita lui au o familie superbă

Codin Maticiuc are multe bucurii, având parte de o familie superbă și numeroase proiecte care fac bine sufletului. De asemenea, el se implică și în industria cinematografică, pregătindu-le fanilor noi surprize și făcând parte din echipa serialului fenomen “Clanul”. Chiar dacă este extrem de cunoscut, acesta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că micuța lui, Smaranda, nu știe că este faimos.

Codin Maticiuc, despre fiica lui

Codin Maticiuc a punctat că Smaranda nu se uită la televizor, astfel că nu înțelege că tatăl ei face filme. De asemenea, micuța a observat că starul este oprit pe stradă pentru a face poze cu fanii, însă consideră că acesta este un lucru normal pentru tați. Producătorul de film și partenera lui, Ana Pandeli, se bucură de o familie superbă, cu trei micuți.

Ea știe cine ești tu?

Codin Maticiuc: Nu, de unde să știe? Are 3 ani, de unde să știe? Știe că fac filme, dar nu prea înțelege treaba asta. Nu prea se uită la televizor, foarte rar a văzut un crâmpei dintr-un desen animat sau ceva. Nu prea înțelege cu filmul. I-am explicat așa, o să îi mai explic. Singura chestie pe care a sesizat-o, dar tot nu își dă seama, este că face lumea poze cu mine pe stradă. Dar tot nu înțelege, se gândește că așa este cu tații. Cumva, tații sunt opriți de alți oameni. Nu cred că încă a simțit nici măcar diferența dintre mine și mama ei, nu știu. Nu simte.

Ce mai vrei să faci?

Codin Maticiuc: Filmăm la Clanul, sezonul doi, de acolo vin, de la filmări. În afară de asta, Miami Bici 2, suntem în preproducție. Mai facem și alte filme, alte seriale. Astea sunt singurele două pe care le pot nominaliza clar, cu subiect și predicat. La Clanul suntem la sezonul 2, Miami Bici partea a doua, vine în curând.

fiica lui Codin Maticiuc nu știe că tatăl său este cunoscut
Codin Maticiuc, alături de iubita lui și cei trei copii ai lor

S-a lovit la filmările serialului Clanul

Te-ai lovit la Clanul?

Codin Maticiuc: M-am mai lovit, e normal. M-am și tăiat destul de tare, chiar când eram cu ea, la o filmare cu Theo în primul episod. Eram amândoi prinși într-o cabana, afară se trăgeau foarte multe gloanțe, trebuia să mă ridic brusc. Am sărit printr-un geam și m-am tăiat la mână. Nu foarte tare, dar cred că se mai vede puțin semnul. Ideea e că a curs destul de mult sânge. M-am bandajat și aia a fost.

Când ai ajuns acasă, nu ți-a zis nimeni nimic?

Codin Maticiuc: Nu se vedea, aveam un plasture. Tăietura era foarte mică pe mână, doar că a curs mult sânge. Nu a fost ceva așa, să mă întrebe: “Mamă, ce ai pățit?”

Citește și: Moștenirea pe care Codin Maticiuc nu ar vrea să i-o lase fiicei sale. „Nu o las ca pe un blestem!” VIDEO EXCLUSIV

“Asta e problema, că nu stau destul de mult pe acasă”

După atâtea proiecte, ce îți zice partenera ta când mergi acasă?

Codin Maticiuc: Asta e problema, că nu stau destul de mult pe acasă, că nu fac, că nu dreg. Asta este o problemă. Ușor, ușor, încerc să fac din toate. La 80 de ani o să stau foarte mult pe acasă. Să vedem, sper. Poate că la 80 de ani o să preia cineva deja. Uite, tata are 70 și cumva s-a retras din fundație, eu mă ocup mai tare, aproape în 99% mă ocup eu. El foarte rar se mai apleacă asupra activității noastre sau asupra cifrelor.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *