Ce nu suportă Crina Abrudan să facă, deși orice femeie este înnebunită după așa ceva. „Doamne ferește, nu aș putea” VIDEO EXCLUSIV

Ce schimbare majoră a făcut vedeta

În timp ce multe femei cheltuiesc o avere pe parfumuri și tot felul de creme de corp frumos mirositoare, Crina Abrudan a descoperit de ceva vreme că nu mai suportă nicio aromă pe pielea ei. Fosta concurentă de la „Survivor România” a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nu are nicio problemă din punct de vedere medical, ci doar la nivel olfactiv. CuLmea este că soțul ei, Gabi Popescu, îi împărtășește ciudățenia.

Crina Abrudan: „Este o chestie mai nouă la mine”

Spunem ciudățenie pentru că, la polul opus, Crina Abrudan este de-a dreptul obsedată de tot soiul de accesorii frumos mirositoare, de la bețișoare, lumânări parfumate, până la odorizante în fiecare colț dincasa ei.

„Nu am colecție de parfumuri, la zona asta cu parfumuri sunt destul de light și destul de cuminte. Îmi place să simt mirosuri de parfumuri, dar nu îmi place să le simt pe mine. Nu știu ce să zic. La mine miroase în toată casa a orice, am bențișoare parfumate, am lumânări parfumate, am uleiuri de de toate, la mine în casă în permanență miroase a ceva și a de toate, amestecate. Dar nu îmi place să simt un miros foarte puternic pe mine. Eu de exemplu deodorant îmi cumpăr fără miros, gel de duș la fel, îmi place să fie de plante, dar să nu rămână mirosul pe mine”, ne-a dezvăluit Crina Abrudan, completând că toată această „nebunie” a început de câțiva ani.

„Este o chestie mai nouă la mine, de câțiva ani. Nu știu de ce. Pur și simplu nu îmi place să simt mirosul pe pielea mea. Am prietene care îmi spun că ele seara, înainte de a se culca, fac duș și își dau cu parfum pe ele. Doamne ferește, nu aș putea să dorm toată noaptea dacă m-aș parfuma înainte de culoare. Nu mi se face rău, dar nici nu pot să dorm noaptea dacă-mi simt pielea cu un parfum din ăla puternic”.

„Foloseam un parfum care era foarte, foarte puternic”

Până să ajungă în acest punct, Crina Abrudan se declara împătimită a esențelor tari, arome care făceau pe oricine să o recunoască după miros atunci când pășea într-o încăpere.

„Până acum vreo 4-5 ani foloseam un parfum care era foarte, foarte puternic. Îmi plăcea foarte mult mirosul și îmi plăcea faptul că era un miros persistent. Adică mă dădeam azi cu el și miroaseam trei zile după aceea, miroseau toate hainele, miroseau toate locurile pe unde treceam eu, mașina, tot. Dar acum nu mai pot cu mirosuri atât de puternice”, a mai povestit Crina pentru EGO.ro, completând că și soțul ei, Gabi Popescu, este pe aceeași lungime de undă.

Citește și Dependența de care a scăpat Crina Abrudan la Survivor 2023: „Nu mai sunt cum eram până acum” VIDEO EXCLUSIV

Nu pentru că l-a transformat ea așa, ba din contră, fostul fotbalist căpătase acest obicei, de a-și înlocui deodorantele, gelurile de duș, sau after shave-ul cu produse fără parfum.

„El le-a modificat înaintea mea. Și el își ia deodorant tot fără parfum. Are niște parfumuri pe care i le-am cumpărat eu de ziua lui acum vreo 12 ani, 10 ani, ceva de genul, și încă sunt în baie. Mai există în ele parfum. Nu le aruncă, dar nici nu le folosește. Deci suntem pe aceeași lungime de undă”.

„Parfumăm toată ziua cu de toate”

Cu toate acestea, casa lor este un adevărat Paradis al aromelor. Ba chiar se poate spune că soții Popescu fac aroma terapie la cât de multe accesorii de genul au în locuința lor.

„În schimb parfumuri de camere cât de multe, să vină la noi toate parfumurile de cameră, parfumăm toată ziua cu de toate. În curte am bețișoare de exterior, am tot felul de mirositoare din Dubai pentru exterior, miroase toată curtea noastră a Dubai, miroase a Peru, că a am adus și din Peru. Miroase a de toate că dăm cu de toate. Și cu tămâie, cu salvie, toate amestecate. Dar nu pe noi”, a mai completat amuzată Crina Abrudan pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *