Ce nume de alint urăsc bărbații. Apelativul pe care e bine să-l eviți în relația de cuplu

Ce nume de alint urăsc bărbații. Apelativul pe care e bine să-l eviți în relația de cuplu

Ce nume de alint urăsc bărbații. Prin apelativele pe care le adresează iubiților lor, femeile își arată dragostea și afecțiunea față de ei. Totuși, nu toate poreclele sunt acceptate cu ușurință de bărbați, unele dintre ele fiind chair dezagreate în mod ferm de reprezentanții sexului tare. Asta chiar dacă ție ți s-ar putea părea un nume de alint foarte simpatic.

Ce nume de alint urăsc bărbații. Apelativul pe care e bine să-l eviți în relația de cuplu

Într-un cuplu, numele de alint reprezintă o exprimare suavă a dragostei dintre cei doi parteneri. În funcție de preferințe, poreclele sunt rostite public sau păstrate în intimitatea cuplului.

Însă indiferent dacă este sau nu exprimat de față cu ceilalți, trebuie să știi că unele nume de alint nu se potrivesc bărbaților. Cei mai mulți dintre reprezentanții sexului tare detestă să fie numiți „tati” (în cazul celor fără copii) sau „păpușel”. Aceste nume nu fac decât să le submineze masculinitatea și îi fac să se simtă stânjeniți.

Pentru ca o relație să dureze, este important să oferi și să primești dragoste, respect și înțelegere. Iar afecțiunea față de partener ți-o poți manifesta prin declarații, mesaje și nume de alint.

Numele de alint sunt folosite încă de la începutul unei relații pentru a întări legătura între parteneri și a crește nivelul de intimitate. Un nume de alint potrivit este cel care exprimă atracție, tandrețe, afecțiune.

Evită numele de alint comune

De aceea, este important să alegi un nume de alint unic pentru partenerul tău, care să aibă o semnificație doar pentru voi. Evită poreclele comune sau clișeele.

Folosirea unor nume de alint unicecreate special pentru persoana iubită, transmit că este o un bărbat unic, special și creeaza un limbaj intim în cuplu, înțeles doar de voi doi.

Spre exemplu, poți încerca să îl strigi folosind inițialele numele său. Sau încearcă să găsești o poreclă pentru partenerul tău gândindu-te la trăsăturile sale, felul în care te face să te simți, modul cum se comportă cu tine etc.

Pe de altă parte, evită să folosești poreclele pe care le-ai mai folosit și în alte relații. În caz contrar, riști să transmiți un mesaj greșit. De asemenea, evită pe cât posibil poreclele care se concentrează pe trăsături negative sau lucruri care te deranjează la persoana iubită.

Totodată, ar fi bine să nu incluzi în alinturile tale trăsături care ştii că îl complexează, chiar dacă ţie îţi plac şi încerci să îi dai de înţeles asta.

Pentru a-ți face o idee despre cum ar trebui să îți alinți iubitul, iată câteva exemple de porecle pe care cu siguranță le va aprecia: „Regele meu”, „Raza mea de soare”, „Puternicul meu”.

Citește și: „Ce înseamnă când visezi că te cerți cu persoana iubită

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.