Ce nume va purta copilul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian. Artista se gândește la acest detaliu de mult timp

Theo Rose este pregătită atât cu nume de băiețel, cât și de fetiță

Scris de: Daoud Andra

22 Nov. 2022

Deși a anunțat de puțin timp faptul că așteaptă un copil, Theo Rose știe deja ce nume ar vrea să poarte bebelușul. Artista era pregătită cu variantă de nume atât pentru fetiță, cât și cu băiețel, cu mult timp înainte să rămână însărcinată. Ce opțiuni are pentru a-și boteza bebelușul.

Cum s-ar putea numi copilul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o perioadă magică și urmează să devină părinți pentru prima dată. Lucrurile au evoluat rapid între ei și, la doar câteva luni de când s-a aflat că formează un cuplu, au confirmat că vor avea un copil împreună. Viitoarea mămică vorbea încă de la începutul anului despre planurile de a-și mări familia, iar acum se pare că lucrurile prind contur.

În urmă cu câteva luni, Theo Rose le mărturisea celor care o urmăresc pe Instagram că îi plac anumite nume de copii. Dacă unele mămici stau până în ultima clipă și nu se pot hotărî la numele copilului, altele aleg nume pentru bebeluș înainte chiar de a rămâne însărcinate. Din a doua categorie face parte și Theo Rose, care spunea, la un moment dat:

„Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult.”

Rămâne de văzut dacă artista va păstra aceste variante sau se va răzgândi până când va naște.

Anuntul uluitor facut de Theo Rose despre relaaia cu Anghel Damian
Theo și Anghel formează un cuplu de câteva luni

Viitoarea mămică are planuri mari

Invitată recent în podcastul lui Mihai Bobonete, artista a vorbit despre iubitul ei. Anghel Damian este regizor și scenarist la serialul Clanul, în care joacă și Theo Rose. Chiar dacă proiectul le solicită amândurora foarte mult timp, se întâlnesc mereu seara, acasă. Cântăreața a dezvăluit că are multe de învățat de la iubitul ei și că au planuri de viitor împreună.

„E băiat bun, învăț multe lucruri de la el. De la admirație până la dragoste. Îmi place de el. Suntem împreună pe platouri la Clanul. Și ne vedem seara acasă. Facem și nuntă și copii, facem de toate.”, a spus Theo Rose.

La rândul lui, viitorul tătic a dat o declarație, la scurt timp după ce s-a aflat vestea că iubita lui este însărcinată.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a declarat Anghel Damian, pentru postul Pro TV.

 

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.