Ce obiecte îi poartă noroc Alexiei Eram. Sunt oferite de Andreea Esca, Mario Fresh și Alexandre Eram: “Cred foarte mult în chestiile acestea” VIDEO EXCLUSIV

Nu pleacă de acasă fără ele

Majoritatea oamenilor au câteva talismane norocoase de care nu se despart niciodată. Acesta este și cazul Alexiei Eram, care îndrăgește câteva obiecte. Vedeta ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că are câteva obiecte, dăruite de mama ei, Andreea Esca, tatăl ei, Alexandre Eram și iubitul ei, Mario Fresh, care îi poartă noroc, astfel că le poartă mereu sau le ține în geantă.

Alexia Eram, despre obiectele care îi poartă noroc

Chiar dacă începe să fie din ce în ce mai cald, Alexia Eram ne-a mărturisit că în sezonul călduros nu are parte de vacanțe. Vedeta și iubitul ei, Mario Fresh, sunt extrem de ocupați în această perioadă, astfel că preferă să plece iarna în altă țară:

“Începe să fie cald și să avem proiecte multe și să nu mai avem vacanțe. Nu, vara, de obicei, nu plecăm nicăieri, doar iarna. La noi e invers, avem mai multă treabă vara și iarna suntem mai liberi. De 1 mai da, dar nu este vacanță, sunt 2 zile. Oricum este în weekend, adică toate petrecerile o să fie în weekend. Probabil o să mergem la mare. Creionul meu de sprâncene. (n.r. nu îi lipsește din bagaj). Nu pot să ies fără sprâncene făcute, am niște goluri și trebuie să le acopăr în fiecare zi. Lenjeria intimă nu îmi lipsește, un costum de baie, cine știe, dar și o cremă.”

Citește și – Cel mai jenant moment pe care l-a trăit Alexia Eram: “Doamne ajută că nu a văzut nimeni!” Pe ce cheltuiește fiica Andreei Esca cei mai mulți bani VIDEO EXCLUSIV

Ce obiecte îi țin noroc

Alexia Eram ne-a vorbit despre obiectele care îi țin noroc. Vedeta a primit de la mama ei o inimoară și de la tatăl său o brățară. De asemenea, ea are câteva lucruri în comun și cu iubitul ei, Mario, căci nu pleacă niciodată de acasă fără o jucărie de la acesta:

“Am o jucărie de la Kinder. O am cu Mario, eu am un leu mai mic, iar el are un leu mai mare. Tot timpul am acest leu în geantă. Bine, al lui este acasă, dar al meu, ținând cont că este mai mic, îl iau cu mine. Am multe. Am și de la mama o inimioară, pe care scrie că este acolo pentru mine tot timpul. O am mereu la mine. Am și plușurile fără de care nu plec niciodată. Cred foarte mult în chestiile acestea. Am și o brățară pe care mi-a adus-o tata din Franța. După ce o pui, trebuie să îți pui o dorință și atunci când se rupe, se îndeplinește dorința.”

Cine se ocupă de vacanțe

De asemenea, Alexia Eram ne-a mărturisit că programează tot ce se întâmplă într-o vacanță atunci când pleacă într-o altă țară cu iubitul ei, Mario Fresh:

“Eu sunt cea care programează totul, știu ce se întâmplă în fiecare zi, ce facem de dimineața până seara, unde stăm, toate activitățile, da. Mă consult cu el, adică avem zile în care ne relaxăm și zile în care vizităm sau facem lucruri.”
Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *